• Opplysning

• Tilbakemelding

HP Slate 7-nettbrett - Skriftstørrelse for liten i enkelte apper (Android 4.1/Jelly Bean)

Dette dokumentet gjelder for HP Slate 7-nettbrett med operativsystemet Android 4.1/Jelly Bean.
I noen apper vises nettbrettet tekst i en skrifttype som er for liten til å kunne leses. Problemet kan løses ved å øke skriftstørrelsen i innstillingene for nettbrettet, og å deaktivere zoomfunksjonen. Det finnes ingen metoder for å forstørre teksten i disse appene.
Nettbrettet viser den lille skrifttypen på grunn av et kompabilitetsproblem med hvordan appen ble utviklet, og er ikke et tegn på at det er et problem med maskinvaren eller operativsystemet i nettbrettet. Problemet må løses gjennom oppdateringer av den enkelte appen der problemet oppstår. Du kan rapportere problemet og spørre etter en reparasjonspakke for den enkelte appen ved å bruke sende e-post-koblingen i delen Utvikler på app-siden i Google Play Store.
Figur : Eksempel på liten tekst i appen Google Currents
Eksempel på liten tekst i appen Google Currents