HP-skrivere - Hvordan finner jeg skriverens produktnavn eller -nummer?

Dette dokumentet gjelder HP Inkjet- og LaserJet-skrivere.
HP har utgitt hundrevis av ulike skrivermodeller. Det er nødvendig å vite ID-en til HP-skriveren når du skal bestille nye blekkpatroner eller finne støtte.
Merketyper HP bruker til identifisering:
  • Serienavn: En gruppe av lignende skrivere. For eksempel inneholder OfficeJet Pro 8720-serien skrivermodellene 8720, 8725 og 8728.
  • Produktnavn (eller modellnummer): Dette er skriverens merkenavn. HP Tango og HP DeskJet 2545 er eksempler på produktnavn.
  • Identifikator: Ekstra bokstaver i et produktnavn som forklarer forskjellene mellom de samme typene skrivere. For eksempel har skriveren HP LaserJet Pro M125a én USB-tilkobling mens HP LaserJet Pro M125nw har ekstra trådløse og kablede nettverkstilkoblinger.
  • Produktnummer: Et lite navn på ett ord som representerer en nøyaktig skrivermodell. K7C85A og M9C7A er eksempler på produktnumre for skrivere.
  • Serienummer: Et unikt nummer som representerer én skriver. Hver skriver som HP slipper har sitt eget unike serienummer. For å lære mer om serienummere, kan du gå til Finne serienummeret.

Se en video om hvordan du finner produktnavn og serienummer

Videoen nedenfor viser hvordan du identifiserer skriveren.