HP ENVY H8 stasjonære PCer - En sekundær stasjon på 16 GB vises i Windows 8 Filutforsker

HP ENVY h8 stasjonære PCer kan ha en sekundær stasjon på 16 GB oppført i Filutforsker. Denne stasjonen er ment å brukes som en buffer for den primære stasjonen for å øke ytelsen, og den bør ikke være angitt som en logisk stasjon. Dette skjer fordi programmet Condusiv ExpressCache ikke er installert.
Figur 1: En stasjon på 16 GB som vises i Filutforsker
Hvis du vil bruke stasjonen på 16 GB som buffer for den primære stasjonen (for å øke ytelsen), kan du bruke SoftPaqen nedenfor til å installere ExpressCache-programvare.
Viktig! Før du installerer programvaren, bør du kopiere eller sikkerhetskopiere alle data som er lagret på stasjonen på 16 GB til en annen plassering. Når du har installert programvaren, vil ikke stasjonen lenger være tilgjengelig, og alle data som var lagret på den, blir slettet.
Beskrivelse av SoftPaq
Utgivelsesmerknader
Last ned SoftPaq
Condusiv ExpressCache-program
Versjon: 1.0.86
Revisjon: A
Når du har installert SoftPaqen, vises ikke lenger stasjonen på 16 GB i Filutforsker.