HP 7- og HP Slate 7-nettbrett - Skjermen roterer ikke (Android 4.1/Jelly Bean)

Dette dokumentet gjelder for HP-nettbrett med operativsystemet Android 4.1/Jelly Bean.
Nettbrettskjermen roterer ikke når nettbrettet er rotert. Dette dokumentet beskriver hvordan du aktiverer skjermroteringsfunksjonen.
Aktivere skjermrotering
Når skjermrotering er aktivert, endrer nettbrettskjermen retning i henhold til stillingen den blir holdt i. Sensorer inne i datamaskinen fastslår om det holdes vertikalt eller horisontalt. Utfør følgende trinn for å aktivere automatisk skjermrotering:
  1. Skyv fingeren ned fra toppen av skjermen for å vise varselfeltet.
    Figur : Skyvebevegelse
    Skyvebevegelse
  2. Finn skjermroteringsikonet med lås (), som indikerer at skjermen er låst i gjeldende visning. Trykk på skjermroteringsikonet.
    Figur : Skjermroteringsikonet (låst i stående visning)
    Skjermroteringsikonet (låst i stående visning)
  3. Skjermroteringsikonet er nå låst opp. Roteringsikonet vises som ulåst (), og skjermen roterer automatisk avhengig av hvordan nettbrettet holdes. For liggende visning, hold datamaskinen horisontalt. For stående visning, hold datamaskinen vertikalt.
      merknad:
    Noen applikasjoner kan påvirke hvordan skjermen roteres. Panoramainnstillingen i kameraapplikasjonen fungerer for eksempel bare i liggende visning. Noen applikasjoner har bare stående modus, noe som gjør at skjermen ikke roteres når du snur nettbrettet horisontalt. Når du lukker applikasjonen, fungerer nettbrettet som normalt.
  4. Du kan skjule varselfeltet ved å trykke hvor som helst på skjermen utenfor feltet.
Når du har aktivert funksjonen for skjermrotering, skal skjermen rotere i henhold til nettbrettet.