hp-support-head-portlet

Handlinger
Laster inn...
HPs kundestøtte - kunnskapsbase

hp-contact-secondary-navigation-portlet

Handlinger
Laster inn...

hp-share-print-widget-portlet

Handlinger
Laster inn...
  • Opplysning
    Lær hvordan du oppgraderer til Windows 11

    Oppgraderingsguide til Windows 11

  • Tilbakemelding

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

Utførelse av gjenoppretting til fabrikkinnstillinger på ditt HP Slate 7 nettbrett (Android 4.1/Jelly Bean)

Dette dokumentet gjelder for HP Slate 7-nettbrett med operativsystemet Android 4.1/Jelly Bean.
Tilbakestilling av HP-nettbrett gjenoppretter de opprinnelige fabrikkinnstillingene, fjerning av alle lagrede Google kontoer og slette alle lagrede data. Alle lokalt lagrede filer, programmer og lagrede nettverk er slettet. Før du tilbakestiller nettbrettet, er det lurt å sikkerhetskopierer viktige filer, enten på Internett eller med en ekstern lagringsenhet. Google kontoer selv, og alle data synkronisert til Web, er ikke berørt av en tilbakestilling.
Du kan tilbakestille nettbrettet med strømmen av eller på. Hvis nettbrettet starter som normalt, og du er i stand til å få tilgang til menyen innstillinger, bruk trinnene i tilbakestilling av tablet-PC med datamaskinen slått på. Hvis datamaskinen ikke starter opp normalt, eller hvis du ikke husker nettbrettets passord, bruk trinnene i tilbakestilling av ditt HP-nettbrett med nettbrettet slått av.

Denne videoen viser hvordan du utfører en tilbakestilling til fabrikkinnstillinger på et HP-nettbrett (Android 4.1 / Jelly Bean)

Tilbakestilling av ditt HP-nettbrett med nettbrettet slått på

Hvis datamaskinen starter normalt, og du er i stand til å få tilgang til menyen innstillinger, bruk trinnene i dette avsnittet for å tilbakestille datamaskinen til de opprinnelige fabrikkinnstillingene. Hvis du ikke kan bruke disse trinnene, se Tilbakestille HP-nettbrettet med nettbrettet slått av for instruksjoner for å tilbakestille nettbrettet fra Androids meny for systemgjenoppretting.
  forsiktig:
Alle data lagret på enheten slettes når du utfører en fabrikktilbakestilling. Alle applikasjoner blir avinstallert. Data som er lagret i Google-kontoen kan gjenopprettes. Sikkerhetskopier alle viktige filer, enten på nettet eller med en ekstern lagringsenhet, før du tilbakestiller nettbrettet.
  1. På startskjermen trykker du på ikonet for alle apper og trykker deretter på innstillinger -ikonet.
  2. I personlig-delen trykker du på Sikkerhetskopier & reset.
    Sikkerhetskopiering og tilbakestilling
  3. Velg tilbakestille til fabrikkinnstillingene.
    Tilbakestilling til fabrikkinnstillinger
  4. Trykk på Tilbakestill nettbrett.
    Tilbakestill nettbrett
  5. Hvis du har stilt inn et låseskjermpassord for nettbrettet, skriver du inn passordet når du blir bedt om det.
  6. Skjermen viser slette alle dine personlige opplysninger og nedlastede programmer? Du kan ikke angre denne handlingen! Trykk på Slett alt for å bekrefte og starte tilbakestillingen.
  7. Datamaskinen slås av og et skjermbilde for systemgjenoppretting viser prosessen. Når tilbakestillingen er fullført, starter nettbrettet på nytt. Oppsett av nettbrettet.

Tilbakestilling av HP-nettbrett med datamaskinen slått av

Hvis nettbrettet ikke starter opp normalt, eller hvis du ikke husker passordet for låseskjermen, kan det være nødvendig å utføre en tilbakestilling uten å slå på nettbrettet. Bruk trinnene i dette avsnittet for å tilbakestille nettbrettet fra Androids systemgjenopprettingsmeny:
  forsiktig:
Alle data lagret på enheten slettes når du utfører en fabrikktilbakestilling. Alle applikasjoner blir avinstallert. Data som er lagret i Google-kontoen kan gjenopprettes. Sikkerhetskopier alle viktige filer, enten på nettet eller med en ekstern lagringsenhet, før du tilbakestiller nettbrettet.
  1. Med nettbrettet slått av, trykk på og hold volum ned, volum oppog av / på-knappene samtidig.
  2. Når HP-logoen vises på skjermen, slipper du knappene.
    Etter noen få sekunder vises Android systemgjenoppretting.
  3. Bruk volum ned -knappen for å flytte det uthevede valget for å slette data/fabrikkinnstillingene.
    merknad:
    Berøringsskjermen er deaktivert når datamaskinen er i gjenopprettingsmodus. Bruk volum opp -og volum ned -knappene for å navigere opp eller ned i gjenopprettings menyen, og bruk av / på-knappen for å foreta et valg.
    Slett data/gjenopprett fabrikkinnstillinger markert i Androids systemgjenopprettingsmeny
  4. Trykk på av / på-knappen for å velge.
  5. Skjermen viser Bekreft sletting av alle bruker data? DETTE KAN IKKE GJØRES OM. Bruk volum ned -knappen for å flytte markøren ned til Ja-Slett all bruker data.
    Bekreft sletting av alle brukerdata
  6. Trykk på av / på-knappen for å bekrefte og starte tilbakestillingen.
  7. Et skjermbilde for gjenoppretting av system viser tilbakestillingen. Vent mens tilbakestillingsprosessen fullføres.
  8. Når skjermen sier data sletting fullført, Marker Start systemet nå, og trykk deretter på av / på-knappen for å velge.
    start systemet på nytt nå
    Vent på at nettbrettet starter på nytt.
  9. Oppsett av nettbrettet.

hp-feedback-input-portlet

Handlinger
Laster inn...

hp-feedback-banner-portlet

Handlinger
Laster inn...

hp-country-locator-portlet

Handlinger
Laster inn...
Land/område: Flag Norge

hp-detect-load-my-device-portlet

Handlinger
Laster inn...