• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP 7, Slate 7-nettbrett - Installere, åpne og avinstallere apper på HP-nettbrettet (Android 4.1/Jelly Bean)

Dette dokumentet gjelder for HP-nettbrett med operativsystem Android 4.1/Jelly Bean.
En app, eller applikasjon, er en programvare - for eksempel et spill - utviklet for å kjøre på en mobil enhet, for eksempel HP-nettbrett. Apper kan brukes til en rekke formål, bl.a. underholdning, utdanning, produktivitet med mer. HP-nettbrett som bruker Android-operativsystem kan bare kjøre Android-apper, som er tilgjengelige fra Google Play Store (på engelsk).
Dette dokumentet veileder deg gjennom det grunnleggende for å installere, åpne, og avinstallere apper på ditt HP-nettbrett.
Installere en ny app på HP-nettbrettet
Finne nye programmer for nettbrettet i Google Play Store(på engelsk). Du må være koblet til et trådløst nettverk og være logget på en Google-konto for å få tilgang til Play Store.
  merknad:
Enkelte apper, for eksempel de som krever GPS-funksjonalitet, er kanskje ikke kompatible med nettbrettet. På appsiden for en inkompatibel app i Google Play Store, vises det en melding om at Enheten ikke er kompatibel med denne versjonen og alternativet Installer mangler. Alle Android-enheter som ikke oppfyller kravene eller begrensningene for en applikasjon, kan ikke installere eller bruke applikasjonen.
Google Play Store har både gratisapper og applikasjoner du må betale for. Prosessen for å installere de gratisappene varierer litt fra prosessen for å installere en app du må betale for. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du installerer applikasjoner du må betale for, kan du se Get Help with Google Play (på engelsk) i Google Play Help.
Hvis app du vil installere er en gratis app, kan du bruke følgende trinn for å installere appen på nettbrettet:
  1. På startskjermen trykker du på Alle apper -ikonet og deretter på Play Store-appen.
  2. For å søke etter en app trykker du på Søk-ikonet øverst på siden, og deretter taster du inn app-navnet eller et nøkkelord.
    Figur : Eksempel på Play Store-appsøk
    Eksempel på Play Store-appsøk
  3. Rull ned for å se tilgjengelige apper og trykk deretter på en app for å velge den.
    App-siden inneholder informasjon om app-funksjoner, kundeanmeldelser og annen informasjon.
  4. Trykk på Installer.
  5. Les app-tillatelser, og trykk på Godta og last ned. Appen lastes ned og installeres på nettbrettet.
    Når den er installert, legges appen til Alle apper-listen og på startskjermbildet.
Åpne en installert app på HP-nettbrettet
Apper kan åpnes fra Alle apper-listen, startskjermbildet, favoritter-feltet, Google Play Store eller Nylige apper-listen. Bruk én av følgende metoder for å åpne en app:
  • Trykk på Alle apper-ikonet for å se en liste over alle programmene på nettbrettet. Klikk på app-ikonet for å åpne appen.
  • Trykk på et app-ikon på startskjermen eller i favoritter for å åpne appen. For informasjon om å legge til og fjerne apper på startskjermen og i favoritter, se HP-støttedokumentet Bruke hjem-skjermbildet og navigasjonsknappene på HP-nettbrettet.
  • Trykk på Play Store-appikonet, og trykk på Last ned- ikonet øverst på siden for å vise Mine Apper. Trykk på apen fra Mine apper-listen for å åpne app-siden, og trykk på Åpne for å åpne appen.
  • For å åpne et nylig brukt app, trykk på Nylige apper-navigasjonstasten. Det vises en liste over nylig brukte apper. Klikk på en app fra listen for å åpne appen. Trykk på og hold nede appen og dra den fra siden av skjermen for å fjerne den fra Nylige apper-listen.
Avinstallere en app på HP-nettbrettet
Hvis du har en app installert på nettbrettet som du ikke lenger vil ha, kan du avinstallere appen fra Alle apper-listen, Innstillinger-menyen, eller Google Play Store. Avinstallerte apper, inkludert applikasjoner du har kjøpt tidligere, kan installeres på nytt når som helst fra Google Play Store (på engelsk). Bruk en av følgende metoder for å avinstallere en app fra nettbrettet.
  merknad:
HP-nettbrett kommer med forhåndsinstallerte apper, kalt systemapper. Disse er en del av operativsystemet for Android og kan ikke avinstalleres.