HP LaserJet Pro MFP M521 - Skrive ut en faks

Når produktet mottar en faksoverføring, skriver det ut faksen (hvis ikke funksjonen privat mottak er aktivert) og lagrer den automatisk i flash-minnet.

Skrive ut en faks på nytt

Når Tillat ny utskrift-funksjonen er på, lagres mottatte fakser i minnet. Produktet har ca. 3,2 MB lagringsplass, noe som rommer ca. 250 sider.
Disse faksene lagres kontinuerlig. Du fjerner dem ikke fra minnet ved å skrive dem ut på nytt.
Standardinnstillingen for denne funksjonen er Av.
Slå på Tillat ny utskrift-funksjonen
  1. Trykk på Installere -knappen fra startskjermbildet på produktets kontrollpanel.
  2. Velg Faksoppsett-menyen.
  3. Velg Avansert oppsett-menyen.
  4. Bla til og velg Tillat ny utskrift-knappen, og velg deretter -knappen.
Skriv nye fakser
  1. Trykk på Faks-knappen fra startskjermbildet på produktets kontrollpanel.
  2. Velg Faksmeny-knappen.
  3. Velg Motta alternativer-knappen.
  4. Velg Skriv ut fakser på nytt-knappen.

Skrive ut på begge sider automatisk på mottatte fakser

Bruk kontrollpanelet på produktet til konfigurere produktet til å skrive ut tosidige eksemplarer av mottatte fakser.
  1. Trykk på Installere -knappen fra startskjermbildet på produktets kontrollpanel.
  2. Velg Faksoppsett-knappen.
  3. Velg Avansert oppsett-knappen.
  4. Velg Skriv ut tosidig-knappen.
  5. Velg -knappen.

Skrive ut en lagret faks når funksjonen for privat mottak er aktivert

Du må aktivere funksjonen Privat mottak før du kan bruke denne funksjonen. Bruk følgende fremgangsmåte for å aktivere denne funksjonen.
  1. Trykk på Installere -knappen fra startskjermbildet på produktets kontrollpanel.
  2. Trykk på knappen Faksoppsett.
  3. Velg Avansert oppsett-knappen
  4. Bla til og trykk på Privat mottak-knappen.
  5. Trykk på knappen .
Du må oppgi passordet for produktsikkerhet for å skrive ut lagrede fakser. Når produktet har skrevet ut de lagrede faksene, slettes faksene fra minnet.
  1. Trykk på Faks-knappen fra startskjermbildet på produktets kontrollpanel.
  2. Velg Faksmeny-knappen.
  3. Velg Motta alternativer-knappen.
  4. Velg Skriv ut private fakser-knappen.
  5. Bruk tastaturet på berøringsskjermen til å angi passordet for produktsikkerhet, og velg deretter OK-knappen.