HP LaserJet Pro MFP M521 - Sikkerhetsfunksjoner for produktet

Produktet støtter sikkerhetsstandarder og anbefalte protokoller som hjelper deg med å opprettholde sikkerheten på produktet, beskytte viktig informasjon på nettverket og forenkle måten du overvåker og vedlikeholder produktet på.
Hvis du vil ha detaljert informasjon om HPs sikre bilde- og utskriftsløsninger, kan du gå til www.hp.com/go/secureprinting. På dette området finner du koblinger til rapporter og dokumenter med vanlige spørsmål om sikkerhetsfunksjoner.
Låse produktet
  1. Du kan koble til en sikkerhetskabel i sporet på baksiden av produktet.
    Figur : Spor for lås av kabeltype
Angi eller endre produktpassordet
Bruk HPs innebygde webserver til å angi et passord eller endre et eksisterende passord for et produkt i et nettverk.
  1. Trykk på Nettverk -knappen på startskjermbildet på produktets kontrollpanel for å vise IP-adressen.
  2. Åpne HPs innebygde webserver ved å skrive inn IP-adressen i adresselinjen til en webleser.
      merknad:
    Du kan også få tilgang til HPs innebygde webserver fra HP Device Toolbox for Windows eller HP Utility for Mac OS X.
  3. Klikk på kategorien System og deretter på koblingen Administrasjon.
      merknad:
    Hvis det har vært angitt et passord tidligere, blir du bedt om å skrive inn passordet. Skriv inn passordet, og klikk deretter på OK-knappen.
  4. Skriv inn det nye passordet i boksene Passord og Bekreft passord.
  5. Klikk på Bruk-knappen nederst i vinduet for å lagre passordet.