• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP LaserJet Enterprise MFP M725 - Velge stiftealternativer (Windows)

Velge stiftealternativer (Windows)
  1. Velg alternativet Skrive ut fra programmet.
  2. Velg produktet, og klikk deretter på Egenskaper eller Innstillinger.
    Figur : Dialogboksen Skriv ut
  3. Klikk på kategorien Utskuffer.
  4. Velg et alternativ fra nedtrekkslisten Stift i området Alternativer for utskrift. Klikk på OK for å lukke dialogboksen.
  5. I dialogboksen Skrive ut klikker du på OK for å skrive ut jobben.
    Figur : Dialogboksen Skriv ut