HP-PC-er og skrivere - Er Windows-versjonen på min datamaskin 32-biters eller 64-biters?

Dette dokumentet gjelder kun for HP-produkter og programvare for Windows-operativsystemer. Dette dokumentet gjelder ikke Mac, Linux eller andre ikke-Windows-operativsystemer.
Noen programmer og drivere kan bare installeres på 32-biter-versjoner av Windows. Finn Windows-versjonen din slik at du kan laste ned til riktig type programvare og drivere fra HPs nettsted.
merknad:
Hvis du ser etter en skriverdriver, kan du gå til 123.hp.com.