• Opplysning
    CORONAVIRUS (COVID19) Påvirkning :

Vi opplever lengre ventetid enn forventet for å nå en agent. Vennligst bruk våre digitale tjenester, som den virtuelle agenten (på engelsk) og vårt diagnostiske verktøy (på engelsk), eller bruk HP-kontoen din for raskere service. Instant Ink kunder vennligst gå till instantink.com

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP-PC-er og skrivere - Er Windows-versjonen på min datamaskin 32-biters eller 64-biters?

Dette dokumentet gjelder kun for HP-produkter og programvare for Windows-operativsystemer. Dette dokumentet gjelder ikke Mac, Linux eller andre ikke-Windows-operativsystemer.
Noen programmer og drivere kan bare installeres på 32-biter-versjoner av Windows. Finn Windows-versjonen din slik at du kan laste ned til riktig type programvare og drivere fra HPs nettsted.
merknad:
Hvis du ser etter en skriverdriver, kan du gå til 123.hp.com.