HP-PC-er - Bruke Microsoft Office-programmer (Windows 8)

Dette dokumentet gjelder HP- og Compaq-datamaskiner og nettbrett som kom med Windows 8 og Microsoft Office-programmet.
Bruk dette dokumentet til å finne ut mer om Microsoft Office og hvordan du får de nyeste prøveversjonene av Office direkte fra Microsoft.
  merknad:
Hvis du ikke bruker den nyeste versjonen av Windows 8, kan en del av illustrasjonene og informasjonen i dette dokumentet være annerledes. Du kan skaffe den nyeste versjonen fra Microsoft Store.
Installere en prøveversjon av Office
Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du laste ned og installere den nyeste prøveversjonen versjonen av Office for HP-maskiner fra nettstedet Microsoft Offic (på engelsk).
HP og Microsoft har samarbeidet for å utvikle et Microsoft Office-program på datamaskinen som du kan bruke til å åpne prøvewebområdet til Microsoft.
  merknad:
Prøveversjonen av Microsoft Office 2010 var bare tilgjengelig i en begrenset periode.
  1. Kontroller at datamaskinen er koblet til Internett.
  2. Skriv inn Microsoft Office på startskjermen for å åpne Søk-perlen, og velg Microsoft Office fra listen over søkeresultater.
    Figur : Søker etter Microsoft Office
    Søker etter Microsoft Office
  3. Klikk Prøv i Microsoft Office-vinduet.
    Microsoft-nettstedet åpnes i nettleseren.
  4. Klikk på Start gratis prøveperiode.
    Figur : Start gratis prøveperiode
    Start gratis prøveperiode
  5. Fyll ut skjemaene på Microsoft-nettstedet for å laste ned og installere en prøveversjon av Office.
      merknad:
    Når Microsoft Office er installert, er støtte for Office levert av Microsoft.
Kjøpe den fullstendige versjonen av Office
Du kan laste ned og installere de nyeste versjonene av Office for HP-datamaskiner fra Microsoft Office-nettstedet (på engelsk).
HP og Microsoft har samarbeidet for å utvikle et Microsoft Office-program som du kan bruke til å åpne webområdet for Microsoft Office direkte fra datamaskinen.
  1. Kontroller at datamaskinen er koblet til Internett.
  2. Skriv inn Microsoft Office på startskjermen for å åpne Søk-perlen, og velg Microsoft Office fra listen over søkeresultater.
    Figur : Søker etter Microsoft Office
    Søker etter Microsoft Office
  3. Klikk på Kjøp på Microsoft Office-skjermen
    Figur : Skjermbilde for valg av Office
    Skjermbilde for valg av Office
    En nettleser åpner Microsoft-nettstedet for å kjøpe Office-produkter åpnes. Bruk dette nettstedet til å kjøpe og installere Office-versjonen som passer best for deg, for eksempel Office 365 Home Premium eller Office for én enkelt PC. Når du har kjøpt versjonen du vil ha, må du sørge for å skrive ned aktiveringsnøkkelen og oppbevare den på et trygt sted.
  4. Hvis du vil kjøpe Office-produkter, gjør du ett av følgende:
    • Klikk på Kjøp nå for å kjøpe Office 365 Home Premium.
    • Klikk på Kjøp nå i den nederste delen av vinduet for å kjøpe versjonen av Office Home and Student 2013 for én enkelt PC som du vil ha.
  5. Fyll ut skjemaene på Microsoft-nettstedet for å kjøpe, laste ned og installere Office.
      merknad:
    Når Microsoft Office er installert, er støtte for Office levert av Microsoft.
Aktivere en fullstendig versjon av Office som du allerede har kjøpt
Hvis du allerede har kjøpt Office fra Microsoft og har en produktnøkkel, kan du bruke Microsoft Office-programmet på datamaskinen for å aktivere og installere Office (ikke tilgjengelig på alle datamaskiner). Denne funksjonen er nyttig når datasystembildet gjenopprettes til opprinnelig tilstand etter en HP Systemgjenoppretting.
  1. Skriv inn Microsoft Office på startskjermen for å åpne Søk-perlen, og velg Microsoft Office fra listen over søkeresultater.
    Figur : Søker etter Microsoft Office
    Søker etter Microsoft Office
  2. Klikk på Aktiver på Microsoft Office-skjermen.
  3. Angi produktnøkkelen du mottok fra Microsoft, og klikk deretter Fortsett.
    Figur : Oppgi produktnøkkel
    Oppgi produktnøkkel
  4. Les og samhandle med skjermbildene for å fullføre installeringen av Office 2010.
    Når det er installert, vises flisene for Office-produktene på Start-menyen.
    Figur : Office-programfliser
     Bilde av Windows 8-fliser med nye Office-programfliser.