HP PCer - HP MyRoom (Windows 8)

Dette dokumentet gjelder HP-datamaskiner med Windows 8.
HP MyRoom er et program som lar deg koble med din kontakter over Internett ved hjelp av virkelige-tid tekst chat, videochat, voice chat, og deling av skrivebord.
Dette dokumentet hjelper i montering av innsats og ved hjelp av dens funksjoner.
Før du begynner
HP MyRoom krever en Internett-tilkobling, og enkelte MyRoom funksjoner krever et webkamera, mikrofon og/eller høyttalere. Før du begynner, må du kontrollere at du er koblet til Internett, og at maskinvaren er installert og fungerer hvis du vil bruke video eller voice chat.
Innstillingen opp HP MyRoom
Bruk følgende avsnitt for å laste ned og installere MyRoom, og opprette en ny konto:
Administrasjon av HP MyRoom kontakter
Kontakter er det folk du kommunisere med i HP MyRoom. Alle med en MyRoom konto kan legges til listen over kontakter med deres e-postadresse. Bruk følgende avsnitt for å legge til, slette, og gruppere kontakter:
Tilpasse HP MyRoom innstillinger
Velg en av følgende avsnitt for å lære hvordan å konfigurere og tilpasse din tilgjengelighet og innstillinger:
Med HP MyRoom Chat rom (tekst, video, og voice chat)
HP MyRoom gir utallige muligheter for to-party Chat Rom kommunikasjon. Bruk følgende avsnitt for å lære mer om hver MyRoom chat funksjonen:
Møte i Rom bruke HP MyRoom
MyRoom tilbyr private chat rom som du kan bruke til å holde møter eller chat med mange kontakter på en gang. Du kan også bruke rom til å laste opp og dele filer, eller overføre filer til kontakter. Se følgende avsnitt for å lære mer om bruk av rom: