• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP Officejet 4500 (G510) serien og 4500 (K710) serien alt-i-ett-skrivere - Alt-i-ett plukker ikke opp eller Mate papir

Problem
Produktet henter ikke papir fra papirskuffen.
Slik bruker du løsningene i dette dokumentet:
Prøv hver løsning i dette dokumentet i den rekkefølgen de vises, for å løse problemet.
VIKTIG: Hver gang du prøver en løsning, prøver du å skrive ut en selvtestrapport for å fastslå om maskinvaren fungerer som den skal. Når du skal skrive ut en selvtestrapport, bruker du trinnene i den følgende tabellen.
Slik skriver du ut en selvtestrapport:
  1. Legg vanlig, hvitt papir i hovedskuffen.
  2. Trykk på knappen Oppsett () på produktets kontrollpanel.
  3. Mens du holder Avbryt-knappen nede (), trykker du på OK-knappen (). Selvtestrapporten skrives ut.
  merknad:
Gå tilbake til trinnene i denne tabellen etter at du har prøvd de ulike løsningene.
Den følgende videoen viser hva du skal gjøre når skriveren ikke henter eller mater papir.
  merknad:
Denne videoen viser en HP Officejet 4500 All-in-One-skriverserien (G510), men fremgangsmåten er den samme for skriveren din.
Hvis du har problemer med å vise videoen eller med å vise den i en annen størrelse, klikk her for å spille av videoen på YouTube.
Løsning 1: Tilbakestill HP All-in-One
  1. Koble fra strømstrømledningen på baksiden av produktet.
  2. Vent i 30 sekunder.
  3. Koble til strømledningen på baksiden av produktet igjen.
  4. Trykk på av/på-knappen () for å slå på produktet.
  5. Prøv å skrive ut en selvtestrapport. Se trinnene om hvordan du skriver ut en selvtestrapport i begynnelsen av dette dokumentet.
  • Hvis denne fremgangsmåten løste problemet, og testsiden ble skrevet ut, trenger du ikke fortsette feilsøkingen.
  • Hvis problemet vedvarer, fortsetter du med neste løsning.
  • Hvis testsiden ikke blir skrevet ut, fortsetter du til neste løsning.
Løsning 2: Kontroller papiret
Tilstanden på papir eller mengden av papir kan hindre at rullene fra å plukke det opp og mating gjennom det produktet. Bruk følgende trinn for å kontrollere papir i magasin.
  1. Fjern eventuelt løst papir fra innskuffen.
  2. Kontroller at alt papiret i stabelen har samme størrelse og er av samme type.
  3. Dunk stabelen mot en plan overflate for å justere kantene.
  4. Kontroller at papirbunken består av mellom 10 og 25 ark.
      merknad:
    Ikke legg for mye i innskuffen. Pass på at stabelen av papir er kortere enn den øverste på papiret bredde guide.
  5. Legg papirbunken i innskuffen. Skyv papiret inn i produktet til det stopper.
      Figur : Legg i papir
      Illustrasjon av laste inn papir og justering av papir bredde guide
    1. Legg i papir
    2. Skyv papirbreddeskinnen
  6. Prøv å skrive ut en selvtestrapport. Se trinnene om hvordan du skriver ut en selvtestrapport i begynnelsen av dette dokumentet.
  • Hvis denne fremgangsmåten løste problemet, og testsiden ble skrevet ut, trenger du ikke fortsette feilsøkingen.
  • Hvis problemet vedvarer, fortsetter du med neste løsning.
  • Hvis testsiden ikke blir skrevet ut, fortsetter du til neste løsning.
Løsning 3: Kontroller utskriftsinnstillingene
Papir-innstillingene i skriverdriveren må samsvare med den papirstørrelsen og -typen inn i produktet. Følg denne fremgangsmåten når du skal justere strøminnstillingene:
  1. I programmet du skriver ut fra, klikk på filen .
  2. Klikk på Skriv ut , og klikk deretter Oppsett , Egenskaper eller Preferanser .
      merknad:
    Den spesifikke alternativene kan variere avhengig av programvare.
  3. Velg kategorien Funksjoner.
  4. I de grunnleggende alternativene rute, velge mer fra papirstørrelser rullegardinlisten.
  5. Velg størrelse på papir i produktet, og klikk deretter OK.
  6. I de grunnleggende alternativene rute, velge mer fra papirstørrelser rullegardinlisten.
  7. Velg papirtypen du har lagt i, og klikk deretter på OK.
      merknad:
    Disse endringene ikke endre standardinnstillingene for utskrift. Skriv ut innstillinger går tilbake til standard innstillinger neste gang du åpner programmet.
  8. Endre eventuelt andre utskriftsinnstillinger, og klikk på OK.
  9. Klikk på OK for å skrive ut.
  10. Prøv å skrive ut en selvtestrapport. Se trinnene om hvordan du skriver ut en selvtestrapport i begynnelsen av dette dokumentet.
  • Hvis denne fremgangsmåten løste problemet, og testsiden ble skrevet ut, trenger du ikke fortsette feilsøkingen.
  • Hvis problemet vedvarer, fortsetter du med neste løsning.
  • Hvis testsiden ikke blir skrevet ut, fortsetter du til neste løsning.
Løsning 4: Rengjør valsene
Følg disse trinnene for å rengjøre den bakre ruller og plukke ruller på HP produkt.
Trinn 1: Rengjør papirmatevalsene
  1. Trykk på av/på-knappen () for å slå av produktet.
  2. Koble fra strømledningen på baksiden av produktet.
  3. Ta av bakdekselet. Trykk på tappen på venstre side av bakdekselet, og trekk deretter dekselet ut for å fjerne det.
    Figur : Ta av bakdekselet
    Ta av bakdekselet
  4. Litt fukt en lofri klut fuktet med destillert vann eller flaskevann, og tørk deretter av papir ruller. Roter valsene med fingrene for å rengjøre dem hele veien rundt.
    Figur : Rengjør valsene
    Grafikk: Fire papirvalser
  5. Pass på at papiret matervalsene på den bakre atkomstdøren er rene, frie for papir biter, og rotere fritt.
    Figur : Valsene bak bakdekselet
    Valsene bak bakdekselet
  6. La valsene få tørke til de er helt tørre.
  7. Sett på bakdekselet igjen. Skyv dekselet forsiktig fremover til det smekker på plass.
Trinn 2: Rengjør papirmatevalsen
  1. Fjern alt papir fra papirskuffen.
  2. Ta av bakdekselet. Trykk på tappen på venstre side av bakdekselet, og trekk deretter dekselet ut for å fjerne det.
    Figur : Ta av bakdekselet
    Ta av bakdekselet
    Figur : Bak ruller og plassering av plukke roller
    Bilde: Bak ruller og plassering av plukke roller
  3. Litt fukt en lofri klut fuktet med destillert vann eller flaskevann, og tørk deretter av plukke roller. Roter valsene med fingrene for å rengjøre dem hele veien rundt.
    Figur : Velg roller
    Bilde: Papirmatevalsen i produktet
  4. Sørg for at plukke roller og ruller rundt det er rene, frie for papir biter, og rotere fritt.
  5. La valsene få tørke til de er helt tørre.
  6. Sett på bakdekselet igjen. Skyv dekselet forsiktig fremover til det smekker på plass.
  7. Laste inn brettet med vanlig hvitt papir.
  8. Koble til strømledningen på baksiden av produktet igjen.
  9. Trykk på av/på-knappen () for å slå på produktet.
  10. Prøv å skrive ut en selvtestrapport. Se trinnene om hvordan du skriver ut en selvtestrapport i begynnelsen av dette dokumentet.
  • Hvis denne fremgangsmåten løste problemet, og testsiden ble skrevet ut, trenger du ikke fortsette feilsøkingen.
  • Hvis problemet vedvarer, fortsetter du med neste løsning.
  • Hvis testsiden ikke blir skrevet ut, fortsetter du til neste løsning.
Reparer eller bytt ut HP-produktet hvis du har fullført alle foregående trinn.
For å se om produktet er fortsatt har gyldig garanti, kan du gå til nettstedet for garantisjekk http://www.support.hp.com/checkwarranty. Kontakt HPs kundestøtte for å avtale en reparasjon eller utskifting. Hvis du er i Stillehavsregionen i Asia, Kontakt HPs kundestøtte for å finne et lokal servicesenter i ditt område.
Reparasjonsavgifter kan tilkomme for produkter uten garanti.