HP OFFICEJET PRO X476 AND X576 MFP SERIES - Innstillinger for økonomisk bruk

Skrive ut i Generelt kontor-modus

Generelt kontor-utskriftsmodusen bruker mindre blekk, noe som kan forlenge blekkpatronens levetid.
  1. Fil-menyen i programmet klikker du på Skriv ut.
  2. Velg produktet, og klikk deretter på Egenskaper eller Innstillinger.
  3. Klikk på kategorien Papir/kvalitet.
  4. Velg Generelt kontor fra nedtrekkslisten Utskriftskvalitet.

Strømstyring

Produktet inneholder strømstyringsfunksjoner som kan bidra til redusert strømforbruk
Ventemodus og Hvile etter ventemodus reduserer strømforbruket når produktet har vært inaktivt i en lengre periode. Du kan angi lengden på tidsrommet før produktet går i Ventemodus og Hvile etter ventemodus.
Tidsplan på/av-funksjonen slår produktet på eller av etter en bestemt tidsperiode. Du kan tilpasse denne tidsforsinkelsen.

Angi Ventemodus

1. Berør Oppsett-knappen på startskjermbildet.
  2. Åpne disse menyene:
    • Enhetsoppsett
    • Strømstyring
    • Ventemodus
  3. Velg et tidsrom for ventemodusforsinkelsen.
    merknad:
    Standardverdien er 10 minutter.

Angi Hvile etter ventemodus

1. Berør Oppsett-knappen på startskjermbildet.
  2. Åpne disse menyene:
    • Enhetsoppsett
    • Strømstyring
    • Hvile etter ventemodus
  3. Velg et tidsrom for hvile etter ventemodusforsinkelsen.
    merknad:
    Standardinnstillingen er 2 timer.

Tidsplan på/av

1. Berør Oppsett-knappen på startskjermbildet.
  2. Åpne disse menyene:
    • Enhetsoppsett
    • Strømstyring
    • Tidsplan på/av
  3. Aktiver Tidsplan på eller Tidsplan av og angi tidspunkter for hendelsene som skal tre i kraft.