• Opplysning
    CORONAVIRUS (COVID19) Påvirkning :

Vi opplever lengre ventetid enn forventet for å nå en agent. Vennligst bruk våre digitale tjenester, som den virtuelle agenten (på engelsk) og vårt diagnostiske verktøy (på engelsk), eller bruk HP-kontoen din for raskere service. Instant Ink kunder vennligst gå till instantink.com

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP OFFICEJET PRO X476 AND X576 MFP SERIES - Skrive ut informasjonssider

Skrive ut informasjonssider

Informasjonssidene ligger i produktminnet. Disse sidene hjelper deg med å diagnostisere og løse problemer med produktet.
merknad:
Hvis produktspråket ikke ble riktig angitt under installeringen, kan du angi språket manuelt, slik at informasjonssidene skrives ut på et av de støttede språkene. Endre språk ved hjelp av Enhetsoppsett-menyen på kontrollpanelet eller HPs innebygde webserver.
  1. Berør Oppsett-knappen på startskjermbildet.
  2. Velg Skriv rapporter-knappen.
  3. Velg navnet på rapporten du vil skrive ut.
Menyalternativ
Undermenyvalg
Beskrivelse
Skriverstatusrapport
Skriver ut status for blekkpatronene. Inneholder følgende informasjon:
  • Beregnet gjenværende levetid for blekkpatronen i prosent
  • Omtrentlig antall gjenværende sider
  • Delenumre for HP-blekkpatroner
  • Antall sider som er skrevet ut
  • informasjon om bestilling av nye HP-blekkpatroner og resirkulering av brukte HP-blekkpatroner
Utskriftskvalitetsrapport
Skriver ut en side som bidrar til å løse problemer med utskriftskvalitet
Forbruksside
Viser antall av alle papirstørrelser som har gått gjennom produktet, angir om de var i svart-hvitt eller farger, simpleks eller dupleks, og rapporterer det totale sideantallet. Denne rapporten er nyttig ved avstemming av kontraktsfestede faktureringsgrunnlag.
Nettverkskonfigurasjonsside
Viser status for:
  • Nettverksutstyrskonfigurasjon
  • Aktiverte funksjoner
  • TCP/IP- og SNMP-informasjon
  • Nettverksstatistikk
  • Trådløs nettverkskonfigurasjon (bare trådløse modeller)
Hendelseslogg
Skriver ut en logg over feil og andre hendelser ved bruk av produktet.
Faksrapporter
Faksbekreftelse
Angir om produktet skal skrive ut en bekreftelsesrapport etter en vellykket faksjobb.
Feilrapport for faks
Angir om produktet skal skrive ut en rapport etter en mislykket faksjobb.
Siste transaksjon
Skriver ut en detaljert rapport om siste faksoperasjon, enten den ble sendt eller mottatt.
Fakslogg
Fakstjenesteloggen skriver ut de siste 40 oppføringene i faksloggen.
Kortnummerliste
Skriver ut en liste over kortnumrene som er konfigurert for dette produktet.
Oppringer-ID-rapport
Skriver ut en liste over alle innkommende fakstelefonnumre
Søppelfaksrapport
Skriver ut en liste over telefonnumre som er blokkert fra å sende fakser til dette produktet.
PCL-skriftliste
Skriver ut en liste over alle installerte PCL-skrifter
PS-skriftliste
Skriver ut en liste over alle installerte PS-skrifter.
PS-skriftliste
Skriver ut en liste over alle installerte PS-skrifter.