• Opplysning
    CORONAVIRUS (COVID19) Påvirkning :

Vi opplever lengre ventetid enn forventet for å nå en agent. Vennligst bruk våre digitale tjenester, som den virtuelle agenten (på engelsk) og vårt diagnostiske verktøy (på engelsk), eller bruk HP-kontoen din for raskere service. Instant Ink kunder vennligst gå till instantink.com

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP OFFICEJET PRO X476 AND X576 MFP SERIES - Skanne et fotografi til USB

Skanne et fotografi til USB

1. Legg bildet på skannerglasset med bildesiden ned ved øvre venstre hjørne på glasset, og lukk skannerlokket.
    Figur : Skannerglass
  2. Sett en USB-lagringsenhet i porten på fronten eller baksiden av produktet.
  3. Berør Skann-knapp på startskjermbildet.
  4. Velg Skanne til USB-stasjon-knappen. Kontrollpanelet viser en oversikt over skanneinnstillinger. Berør denne skjermen for å justere innstillinger.
  5. Velg Skann-knappen for å skanne dokumentet og lagre det i en mappe på USB-enheten.