HP OFFICEJET PRO X451 AND X551 MFP SERIES - Konfigurere skuffer

Konfigurere skuffer

Standardinnstillingen for produktet er at papiret hentes fra skuff 2. Hvis skuff 2 er tom, henter produktet papir fra skuff 1, eller skuff 3 hvis den er installert. Når du konfigurerer en skuff på dette produktet, endres hastighetsinnstillingene for å gi den beste utskriftskvaliteten for den papirtypen du bruker. Hvis du bruker spesialpapir til alle, eller de fleste, utskriftsjobbene på produktet, bør du endre standardinnstillingen.
Tabellen nedenfor viser hvordan skuffen kan stilles inn på ulike måter for å ivareta dine utskriftsbehov.
Papirbruk
Konfigurere produktet
Utskrift
Legg samme papir i skuff 1 og en annen skuff, og la produktet hente papir fra den ene skuffen hvis den andre er tom.
Legg papir i skuff 1. Hvis standardinnstillingene for papirtype og -størrelse ikke er endret, er det ikke nødvendig å konfigurere.
Send utskriftsjobben ved hjelp av programmet.
Du bruker noen ganger spesialpapir, for eksempel tykt papir eller brevhodepapir, fra en skuff som vanligvis brukes til vanlig papir.
Legg spesialpapir i skuff 1.
I utskriftsdialogboksen i programmet velger du papirtypen som tilsvarer spesialpapiret du har lagt i skuffen, før du sender utskriftsjobben. Velg skuff 1 som appirkilde fra kategorien Papir/kvalitet (Windows) eller menyen Papirmating (Mac).
Du bruker ofte spesialpapir, for eksempel tykt papir eller brevhodepapir, fra én skuff.
Legg spesialpapir i skuff 1, og konfigurer skuffen for den papirtypen.
I utskriftsdialogboksen i programmet velger du papirtypen som tilsvarer spesialpapiret du har lagt i skuffen, før du sender utskriftsjobben. Velg skuff 1 som appirkilde fra kategorien Papir/kvalitet (Windows) eller menyen Papirmating (Mac).
Konfigurere skuffer
  1. Kontroller at produktet er slått på.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Kontrollpanel: Trykk på (X451 Series) eller berør (X551 Series) Oppsett-knappen, trykk på eller berør Papirhåndtering og trykk på eller berør Papirvalg. Velg skuffen som du vil konfigurere.
    • Innebygd webserver: Klikk på kategorien Innstillinger og deretter på Papirinnstillinger i panelet til venstre. Velg en Standardmediestørrelse og en Standardmedietype for hver skuff.
  3. Trykk på OK eller klikk på Bruk.