HP PC-er - Slik får du tak i gjenopprettingsfiler på USB-stasjoner og plater

Dette dokumentet gjelder for bærbare PC-er, stasjonære PC-er og All-in-One-maskiner fra HP.
Ved å utføre systemgjenoppretting eller tilbakestilling kan du løse problemer ved å få datamaskinen tilbake til forrige eller den opprinnelige konfigurasjonen. Sjekk om andre gjenopprettingsalternativer fungerer for maskinen din, og bestill gjenopprettingsmedier på CD, DVD eller USB-stasjon, hvis nødvendig.
merknad:
Avhengig av datamaskinens alder, garantistatus og region kan du bestille gjenopprettingsmedier flere år etter at produktet ble utgitt. På grunn av lisensbegrensninger kan HP og våre samarbeidspartnere bare tilveiebringe gjenopprettingspakker i en begrenset tidsperiode.