• Opplysning

• Tilbakemelding

HP-PCer - Finner ikke CD/DVD-stasjonen (Windows 10, 8)

Dette dokumentet er for HP- og Compaq-datamaskiner med Windows 10 eller 8.
Når du forsøker å brenne eller lese en plate, skjer det ikke noe, eller du får en feilmelding i CD/DVD-brenneprogrammet om at stasjonen ikke finnes.
  • Hvis det ikke åpnes et vindu når diskene settes i stasjonen og stasjonen ikke vises i Filutforsker, se CD/DVD-stasjonen vises ikke.
  • Hvis Windows gjenkjenner CD/DVD-stasjonen, men brenneprogrammet ikke finner stasjonen, kan du se Brenneprogrammet gjenkjenner ikke stasjonen.

CD/DVD-stasjonen vises ikke

Hvis det ikke åpnes et vindu når du setter en disk i stasjonen, og stasjonen ikke vises i Filutforsker, gjenkjenner ikke Windows stasjonen.
Hvis du har oppgradert datamaskinen til Windows 10 eller Windows 8 og stasjonen fungerte før oppgraderingen, men ikke fungerer lenger, kan du spare tid ved å gå rett til Tømme de øvre og nedre registerfiltrene for å fjerne de øvre og nedre kontrollfiltrene fra registret.
merknad:
Hvis du har en ny bærbar datamaskin, kontrollerer du at den faktisk har en CD/DVD-stasjon. Mange bærbare datamaskinmodeller leveres uten CD/DVD-stasjon, og dermed må du bruke en USB-stasjon eller en annen løsning.

Brenneprogrammet gjenkjenner ikke stasjonen

Hvis programvaren for CD/DVD-skriving viser en melding om at ingen stasjon gjenkjennes, utfører du trinnene i denne delen.
merknad:
Diskgjenkjenningsprogrammer som leveres med HP- og Compaq-datamaskiner, har blitt utviklet for å gjenkjenne bare de opprinnelige CD/DVD-stasjonene som fulgte med datamaskinen. Hvis du har lagt til en ny stasjon, bruker du brenneprogrammet som fulgte med stasjonen eller de innebygde brennefunksjonene i Windows.
Feilmelding fra CyberLink Power2Go om at ingen brennestasjon er tilgjengelig