HP-PCer - Sikkerhetskopiere filer (Windows 10, 8)

Dette dokumentet gjelder for HP-datamaskiner med Windows 10 eller Windows 8.
For å unngå tap av filen, må du jevnlig sikkerhetskopiere filene til en ekstern disk.
For bedriftsdatamaskiner, sjekk med firmaets IT-avdeling eller din lokale IT-tjeneste for andre sikkerhetskopieringsløsninger.

Sikkerhetskopiere filer i fillogg

Fillogg sikkerhetskopierer automatisk filer som er på skrivebordet og i dine biblioteker, kontaktlister og favoritter. Hvis originaldokumentene går tapt, blir skadet eller slettet, kan du gjenopprette én eller alle filene. Du kan også finne tidligere versjoner av filene fra spesifikke datoer.
Du kan sikkerhetskopiere filene til en ekstern stasjon, for eksempel en USB-minnepinne eller bærbar harddisk. Velg operativsystemet ditt nedenfor å sikkerhetskopiere filer til en ekstern stasjon.

Gjenopprette lagrede filer med Fillogg

Ved hjelp av Fillogg kan du gjenopprette én fil eller alle filene du har sikkerhetskopiert. Du kan også finne andre versjoner av filene fra spesifikke datoer.
  1. Koble den eksterne stasjonen til datamaskinen. Hvis vinduet Autokjør åpnes, lukker du det.
  2. I Windows, kan du søke etter og åpne Gjenopprett filer med fillogg.
  3. Klikk ikonene Forrige og Neste for å velge sikkerhetskopieringspunkt du vil gjenopprette.
    Figur : Ikonene Forrige og Neste
    Ikonene Forrige og Neste i vinduet Fillogg
  4. Velg filene eller mappene du vil gjenopprette.
    • For å velge en mappe: Klikk på mappen.
    • For å velge noen av mappene: Hold ctrl-tasten når du velger mapper.
    • For å velge alle mapper: Høyreklikk et tomt område av appvinduet, og klikk deretter på Velg alle.
    • For å velge en eller flere filer i en mappe: Dobbeltklikk på mappen og velg de ønskede filene.
    Figur : Velge alle mapper
    Velge alle filer
  5. Klikk på Gjenopprett -ikonet.
    Windows gjenoppretter filene.