• Opplysning
    Vi oppdaterer vår nettside.

Hvis du opplever feil i løpet av denne perioden, ber vi deg prøve igjen senere.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP-PC-er - Oppdatere drivere og programvare med Windows Update (Windows 10, 8, 7)

Dette dokumentet gjelder HP- og Compaq-datamaskiner og nettbrett med Windows 10 eller Windows 8 eller Windows 7.
Windows Update er et verktøy som bestemmer hvilke oppdateringer gjelder din datamaskin og installerer dem. Laste ned oppdateringer fra Windows Update krever en Internett-tilkobling.
merknad:
Du kan også oppdatere drivere ved hjelp av Enhetsbehandling. For mer informasjon, kan du gå til kan jeg bruke Enhetsbehandling til å hente oppdateringer i vanlige spørsmål (FAQs).

Installerer oppdateringer

Følg denne fremgangsmåten for å installere oppdateringer.
merknad:
På en begrenset Internett tilkobling som mobildata, så vil du måtte laste ned oppdateringer manuelt.

Vanlige spørsmål

Se disse vanlige spørsmålene om problemer med Windows Update.