HP-PC-er - Bruke HP Support Assistant (Windows 10, 8 og 7)

Dette dokumentet gjelder for HP- og Compaq-datamaskiner med Windows 10, 8 og 7.
HP Support Assistant er et program som er lagd for å hjelpe deg å holde datamaskinen i fungerende stand, hindre potensielle problemer, og løse problemer raskt og enkelt. Det gir også verdifull systeminformasjon som du trenger ved feilsøking av datamaskinproblemer.
I tillegg kan du administrere alle dine HP-enheter på ett sted og få tilgang til oppdateringer, meldinger, feilsøking og løsninger, garanti og tjenester, spesifikasjoner, tilbehør og støtteressurser for datamaskinen og enheter.
For bedriftsmaskiner, kan du se Bruke HP SoftPaq-nedlastingsverktøy. Dette verktøyet gir en rask og enkel måte å laste ned programvare- og driveroppdateringer for HPs kommersielle bærbare og stasjonære PC-er.
Dette dokumentet forklarer hvordan du bruker funksjonene i HP Support Assistant til å finne ut mer om datamaskinen og sørge for at den fungerer uten problemer.
Laste ned og installere siste versjon av HP Support Assistant
Før du bruker HP Support Assistant, bør du forsikre deg om at du har den nyeste versjonen. Hvis du ikke har den nyeste versjonen, eller har problemer med HP Support Assistant, kan du se Last ned HP Support Assistant.
Åpne HP Support Assistant
Bruk følgende fremgangsmåte for å åpne HP Support Assistant.
  1. Søk etter og åpne HP Support Assistant i Windows.
  2. Første gang du starter HP Support Assistant, åpnes vinduet Velkommen til HP Support Assistant.
    Velkomstvinduet viser forskjellige standardinnstillinger. Endre standardinnstillingene, hvis du ønsker, og klikk deretter på Neste.
      merknad:
    For mer informasjon om innstillingene, kan du se Endre HP Support Assistant-innstillinger i dette dokumentet.
    Figur : Vinduet Velkommen til HP Support Assistant
     Vinduet Velkommen til HP Support Assistant
  3. Hurtigveiledningen vises, med en oversikt over Support Assistant. For å få tilgang til støtteressurser for alle dine registrerte enheter, logger du inn HP Passport-konto. Hvis du ikke har en HP Passport-konto, klikker du Opprett en HP Passport-profil på den fjerde læreprogramskjermen.
    Figur : Opprett en HP Passport-profil
    Opprett en HP Passport-profil
  4. Siden Opprett profilen din vises. Fyll ut informasjonen og noter passordet du velger. Når du er ferdig klikker du på Lagre -ikonet i nedre høyre hjørne av skjermen.
      merknad:
    HP Passport er et nettbasert program som lar deg opprette nettprofiler som forenkler navigering gjennom HPs nettsted. Den lagrer grunnleggende personlig informasjon, som bruker-ID, passord, navn og adresse, slik at du slipper å taste inn informasjonen igjen når du kommer tilbake i fremtiden. Profilinformasjonen i HP Passport beskyttes av standard krypteringsteknologi og følger HPs strenge personvernbestemmelser.
    Figur : Opprette din HP Passport-profil
    Opprette din HP Passport-profil
  5. Innloggingsskjermen vises. Tast inn din Bruker-ID og ditt Passord, og klikk deretter Logg inn.
    Figur : Logge inn på HP Support Assistant
      merknad:
    Hvis du ikke har opprettet en profil ennå, klikk på Opprett.
  6. HP Support Assistant åpner til vinduet Mine enheter.
Endre innstillinger i HP Support Assistant
For å åpne Innstillinger, klikker du Innstillinger øverst i HP Support Assistant-vinduet.
Figur : Vinduet Innstillinger
 Vinduet Innstillinger
I vinduet Innstillinger kan du endre innstillingene for HP Support Assistant.
Mine enheter - spesifikasjoner, feilsøking, og enhetsspesifikk informasjon
Disse avsnittene viser informasjon, feilsøking, og andre elementer som er tilgjengelige i Mine enheter -fanen.
Mine tjenester - administrere dine abonnementstjenester
Kategorien Mine tjenester gir en enkel måte å administrere dine abonnementstjenester og lære mer om tilgjengelige tjenester som SmartFriend, Instant Ink og Care Pack.
Klikk på en av koblingene for mer informasjon om HP-tjenester.
  merknad:
Tilgjengelig for utvalgte produkter i støttede land.
Figur : Eksempel på Mine tjenester-kategorien
Eksempel på Mine tjenester-kategorien
Støtte - Finn alternativer for HP-støtte
Hvis HP Support Assistant ikke løser problemet, kan du få tilgang til tilgjengelige støttealternativer basert på ditt produkt, sted, og garantistatus. Denne delen beskriver hvordan du får HP teknisk støtte for enheten.
  merknad:
Tilgjengelig for utvalgte produkter i støttede land.
Bruk denne fremgangsmåten for å få hjelp fra HP teknisk støtte.
  1. Klikk Støtte øverst i vinduet HP Support Assistant. Vinduet HP Support åpnes.
    Figur : HP Support-vindu
    HP Support-vindu
  2. Ved siden av Velg stedet ditt, kontroller at stedet er korrekt. For å endre plasseringen, klikker du på plasseringens navn og deretter på riktig sted i vinduet for Plassering.
  3. For å få støtte for datamaskinen, klikker du på boksen som inneholder din datamaskin.
    For å få støtte for en annen enhet, for eksempel en skriver, klikker du på boksen som inneholder på navnet på enheten.
    Et vindu for støtteressurs åpnes.
    Figur : Støtteressurser
    Støtteressurser
    • Nyttige tips. For å vise nyttige tips klikker du Nyttige tips i delen Støtteressurser. Vinduet Meldinger åpnes.
    • Feilsøking og løsninger. Klikk Feilsøking og løsninger for å vise en liste over feilsøking og løsninger. Vinduet Feilsøking og løsninger åpnes.
    • HP støtteforum. For å koble til med HP-kunder og eksperter for å få mer informasjon om problemet, klikker du på Besøk HP støtteforum.
    • HP SmartFriend-assistanse. For å få telefontilgang til opplærte teknikere, klikker du på HP SmartFriend-assistanse. Webområdet til HP-tjenester åpnes.
        merknad:
      HP SmartFriend er en abonnementsbasert tjeneste som bare er tilgjengelig i USA og Canada.
    • HP Produktstøttesenter. For å åpne webområdet til HP produktstøtte for din datamaskinmodell, klikker du på Støtte for HP-produktet. Webområde for kundestøtte for din datamaskinmodell åpnes.
    • Bestride garantien. For å bestride garantien din, klikk på Hvordan bestride garantien.
    • Registrer en HP Care Pack. For å registrere en HP Care Pack, klikker du Registrere en HP Care Pack.
  4. For å få et lokalt telefonnummer, åpningstider og annen informasjon om teknisk støtte, klikker du Få telefonnummer i delen Kontakt HP Support.
Profil - Oppdater din HP Passport-profil
I Profil-kategorien kan du vise dine personlige opplysninger og se produktene dine. I tillegg kan du oppdatere profilinformasjonen din.
Figur : Profil-kategori
Profil-kategori
Bruk verktøyen på Profil-siden for å redigere dine personlige opplysninger, endre bruker-ID, eller endre passord.
Figur : Profil-verktøy
Profil-verktøy
  merknad:
HP Passport er et nettbasert program som lar deg opprette nettprofiler som forenkler navigering gjennom HPs nettsted. Den lagrer grunnleggende personlig informasjon, som bruker-ID, passord, navn og adresse, slik at du slipper å taste inn informasjonen igjen når du kommer tilbake i fremtiden. Profilinformasjonen i HP Passport beskyttes av standard krypteringsteknologi og følger HPs strenge personvernbestemmelser.