HP-PC-er-hvordan du laster ned, installerer og bruker HP support Assistant (Windows)

Dette dokumentet er for HP- og Compaq-datamaskiner med Windows 10, 8 og 7.
HP Support Assistant bidrar til å sørge for at HP-datamaskinen i fungerende tilstand ved å finne oppdateringer og tilby feilsøkingsverktøy. De fleste HP-datamaskiner leveres med HP Support Assistant. Klikk på App-ikonet på oppgavelinjen, eller Søk ettersupport Assistanti Windows for å åpne verktøyet.