HP LaserJet Enterprise color flow MFP M575c and HP LaserJet Enterprise flow MFP M525c - Send et skannet dokument til en USB-flash-stasjon (M575c, M525c)

Produktet kan skanne en fil og lagre den i en mappe eller på en USB-flash-stasjon.
merknad:
Det kan hende du må logge deg på produktet for å bruke denne funksjonen.
Før du kan bruke denne funksjonen, må du aktivere USB-porten. Bruk følgende fremgangsmåte for å aktivere porten fra produktets kontrollpanelmenyer:
  1. Bla deg frem til og velg knappen Administrasjon fra startskjermbildet på produktets kontrollpanel.
  2. Åpne følgende menyer:
    • Generelle innstillinger
    • Aktiver Hent fra USB
  3. Velg alternativet Aktiver, og velg deretter Lagre-knappen.

Skann og lagre dokumentet

1. Legg dokumentet med forsiden ned på skannerglasset, eller legg det med forsiden opp i dokumentmateren, og juster papirskinnene slik at de passer til størrelsen på dokumentet.
    Figur : Juster dokumentskinnene
  2. Bla deg frem til og trykk på knappen Lagre til USB fra startskjermbildet på produktets kontrollpanel.
    merknad:
    Angi brukernavn og passord hvis du blir bedt om det.
    Figur : Lagre i USB-knapp
  3. Sett inn USB-enheten i USB-porten på venstre side av produktets kontrollpanel.
    merknad:
    Det kan hende du må fjerne dekselet fra USB-porten.
    Figur : Fjern USB-dekselet
  4. Du kan lagre filen i rotmenyen på USB-flashstasjonen, eller lagre den i en mappe. Hvis du vil lagre den i en mappe, velger du én av mappene i listen, eller velger Ny mappe-knappen for å opprette en ny mappe på USB-flashstasjonen.
    Figur : Lagre i USB-skjermbilde
  5. Angi navnet på filen i feltet Filnavn:. Trykk på OK-knappen. Velg filtypen fra nedtrekkslisten Filtype. Trykk på OK-knappen.
    Figur : Lagre i USB-skjermbilde
  6. Hvis du vil konfigurere innstillinger for dokumentet, trykker du på Flere alternativer-knappen.
    Figur : Flere alternativer-knapp
  7. Trykk på Start -knappen for å lagre filen.
    merknad:
    Du kan når som helst forhåndsvise bildet ved å trykke på knappen Forhåndsvis øverst til høyre i skjermbildet. Hvis du vil ha mer informasjon om denne funksjonen, trykker du på knappen Hjelp i forhåndsvisningen.
    Figur : Start-knapp