HP-PCer - Lage harddiskpartisjoner og gi navn til stasjoner (Windows 10, 8)

Dette dokumentet er for HP- og Compaq-datamaskiner med Windows 10 eller Windows 8.
Dette dokumentet forklarer hva stasjoner, partisjoner og volumer er og hvordan du kan legge til og slette partisjoner.
merknad:
På HPs forretnings-PC-er kan partisjonsstrukturen være definert i PC-administrasjon i forretningsrelaterte miljøer.

Forstå stasjoner og partisjoner

En stasjon er en fysisk lagringsenhet, som for eksempel en harddisk (HDD), Solid State Drive (SSD) eller flyttbar USB flash-enhet. En partisjon er et område på en harddisk som kan formateres og tilordnes en stasjonsbokstav. Et volum viser til et lagringsområde på en harddiskpartisjon. Uttrykkene partisjon og volum brukes ofte om hverandre.
HP- og Compaq-datamaskiner leveres med en Windows (C) eller C:-stasjon, som er partisjonen for Windows og der filene dine lagres.
Følgende deler beskriver hvordan du jobber med stasjoner og partisjoner inkludert hvordan du legger til nye stasjonsbokstaver og oppretter og fjerner partisjoner.