• Opplysning

• Tilbakemelding

HP PC-er - Løse feil og problemer som skyldes lite diskplass (Windows 10, 8)

Dette dokumentet gjelder HP-datamaskiner og nettbrett med Windows 10 eller Windows 8.
Når du har for lite ledig plass på datamaskinens harddisk, kan ikke Windows-oppdateringer installeres, apper og filer kan ikke lastes ned, og feil ved lite diskplass eller varselmeldinger kan vises. Datamaskinen eller nettbrettets ytelse kan også bli upålitelig.
merknad:
Hvis du bruker en HP bærbar PC med en 32 GB harddisk og har problemer med å oppgradere til lite diskplass, kan du gå til HP bærbare PCer - Frigjøre lagringsplass på en 32 GB harddisk (Windows 10).
merknad:
Hvis datamaskinen kjører Windows 8 og feilmeldingen Du er tom for diskplass på RECOVERY (D:) vises, går du til HP PC-er - Feil: Lite diskplass. Du går tom for diskplass på gjenoppretting (Windows 8) for mer informasjon.

Frigjør plass på harddisken

Tøm papirkurven, fjerne uønskede filer og programmer, og juster innstillinger for systemgjenoppretting for å frigjøre plass på harddisken.

Ytterligere trinn for å frigjøre plass

Bruk følgende fremgangsmåte for å forhindre problemer med lagring.