HP-PCer - Løse feil som skyldes lite diskplass (Windows 10, 8)

Dette dokumentet gjelder HP-datamaskiner og nettbrett med Windows 10 eller Windows 8.
Når du har for lite ledig plass på datamaskinens harddisk, kan ikke Windows-oppdateringer installeres, apper og filer kan ikke lastes ned, og feil ved lite diskplass eller varselmeldinger kan vises. Datamaskinen eller nettbrettets ytelse kan også bli upålitelig.
  merknad:
Hvis du bruker en HP bærbar PC med en 32 GB harddisk, kan du gå til HP bærbare PCer - Frigjøre lagringsplass på en 32 GB harddisk (Windows 10).
  merknad:
Hvis datamaskinen kjører Windows 8 og feilmeldingen Du er tom for diskplass på RECOVERY (D:) vises, kan du gå til HP-datamaskiner - feil: Lite diskplass. Du er i ferd med å gå tom for diskplass på Recovery (Windows 8) for mer informasjon.
Bruk metodene i dette dokumentet til å øke mengden av ledig diskplass på datamaskinen eller nettbrettet.
Trinn for å frigjøre plass på harddisken
Filer du sletter sendes automatisk til papirkurven i stedet for å fjernes helt fra datamaskinen. Disse filene fortsatt bruke lagringsplass. Å tømme papirkurven vil slette disse filene, og lager mer ledig plass på harddisken.
Tips for å forebygge problemer med lagring
Følgende fremgangsmåtene vil hjelpe deg med å forhindre problemer med lagring.