HP-PCer - Løse feil og problemer som skyldes lite diskplass (Windows 10, 8)

Dette dokumentet gjelder HP-datamaskiner og nettbrett med Windows 10 eller Windows 8.
Når du har for lite ledig plass på datamaskinens harddisk, kan ikke Windows-oppdateringer installeres, apper og filer kan ikke lastes ned, og feil ved lite diskplass eller varselmeldinger kan vises. Datamaskinen eller nettbrettets ytelse kan også bli upålitelig.
merknad:
Hvis du bruker en HP bærbar PC med en 32 GB harddisk og har problemer med å oppgradere til lite diskplass, kan du gå til HP bærbare PCer - Frigjøre lagringsplass på en 32 GB harddisk (Windows 10).
merknad:
Hvis datamaskinen kjører Windows 8 og feilmeldingen Du er tom for diskplass på RECOVERY (D:) vises, går du til HP PC-er - Feil: Lite diskplass. Du er i ferd med å gå tom for diskplass på Recovery (Windows 8) for moer informasjon.

Frigjør plass på harddisken

Tøm papirkurven, fjerne uønskede filer og programmer, og juster innstillinger for systemgjenoppretting for å frigjøre plass på harddisken.

Ytterligere trinn for å frigjøre plass

Bruk følgende fremgangsmåte for å forhindre problemer med lagring.