HP-PCer - Bruke Recovery Manager til å gjenopprette programvare og drivere (Windows 8)

Dette dokumentet gjelder HP- og Compaq-PCer levert med Windows 8 installert.
I dette dokumentet finner du ut hvordan du installerer programmer og maskinvaredrivere som ble installert på datamaskinen på fabrikken på nytt.
merknad:
Hvis datamaskinen ble konfigurert etter bestilling, må du kanskje installere enkelte programmer på nytt, ved hjelp av de bestemte installasjonsdiskene til programvaren som fulgte med datamaskinen.
Bruk informasjonen du finner i en av de følgende delene som hjelp til å installere programvare eller drivere på nytt, avhengig av om du har en bærbar eller stasjonær datamaskin.

Reinstallere programvaren på bærbare HP-datamaskiner med Windows 8

Bruk følgende fremgangsmåte for å reinstallere programmer og drivere som fulgte med Windows 8-datamaskinen.

Reinstallere programvare på stasjonære datamaskiner og All-in-One-datamaskiner fra HP som kjører Windows 8

Følg fremgangsmåten i én av avsnittene under, avhengig av om du vil installere programvare eller drivere på en stasjonære HP-datamaskinen som er produsert med Windows 8