HP LaserJet Pro 500 color MFP M570 - Angi papirstørrelse og -⁠type for kopiering på spesialpapir

Angi papirstørrelse og -⁠type for kopiering på spesialpapir
  1. Velg Kopi-knappen på startskjermbildet.
  2. Velg Innst.-knappen, og bla deretter til og velg Papir-knappen.
  3. I listen over papirstørrelser velger du navnet på papirstørrelsen som ligger i skuff 1.
      merknad:
    Produktet støtter de følgende formatene for kopiering: Letter, Legal og A4.
  4. I listen over papirtyper velger du navnet på papirtypen som ligger i skuff 1.
  5. Velg Svart- eller Farget-knappen for å starte kopieringen.