• Opplysning

• Tilbakemelding

HP LaserJet Pro MFP M521 and HP LaserJet Pro 500 Color MFP M570 - Flere utskriftsoppgaver (Mac OS X)

Avbryte en utskriftsjobb (Mac OS X)

1. Hvis utskriftsjobben er i ferd med å bli skrevet ut, avbryter du den ved å trykke på Avbryt på produktets kontrollpanel.
    merknad:
    Hvis utskriften av en jobb er kommet for langt, er det ikke sikkert at den kan avbrytes.
    merknad:
    Når du trykker på Avbryt , sletter du jobben som produktet er i ferd med å skrive ut. Hvis du trykker på Avbryt -knappen når flere utskriftsjobber venter, fjernes utskriftsjobben som for øyeblikket vises på produktets kontrollpanel.
  2. Du kan også avbryte en utskriftsjobb fra et program eller en utskriftskø.
    • Programvare: Vanligvis vises en dialogboks en kort stund på dataskjermen, der du kan avbryte utskriftsjobben.
    • Utskriftskø i Mac: Åpne utskriftskøen ved å dobbeltklikke på produktikonet i dokken. Marker utskriftsjobben, og klikk deretter på Slett.

Velge papirstørrelse (Mac OS X)

1. Klikk på menyen Fil, og klikk deretter på alternativet Skriv ut.
  2. Skriver-menyen velger du produktet.
  3. Klikk på UtskriftsformatKopier og sider-menyen.
  4. Velg en størrelse fra rullegardinlisten Papirstørrelse, og klikk deretter på OK-knappen.
  5. Klikk på Skriv ut-knappen.

Velge en egendefinert papirstørrelse (Mac OS X)

1. Klikk på menyen Fil, og klikk deretter på alternativet Skriv ut.
  2. Skriver-menyen velger du produktet.
  3. Klikk på UtskriftsformatKopier og sider-menyen.
  4. På rullegardinlisten Papirstørrelse velger du alternativet Administrer egendefinerte størrelser.
  5. Angi målene for sidestørrelsen, og klikk deretter på OK-knappen.
  6. Klikk på knappen OK for å lukke dialogboksen Utskriftsformat.
  7. Klikk på Skriv ut-knappen.

Skrive ut vannmerker (Mac)

1. Klikk på menyen Fil, og klikk deretter på alternativet Skriv ut.
  2. Skriver-menyen velger du produktet.
  3. Skriverdriveren viser menyen Kopier og sider som standard. Åpne nedtrekklisten med menyer, og klikk deretter på menyen Vannmerker.
  4. På menyen Modus velger du alternativet Vannmerke.
  5. På nedtrekkslisten Sider velger du om vannmerket skal skrives ut på alle sidene eller bare på den første siden.
  6. Fra nedtrekkslisten Tekst velger du en av standardmeldingene, eller du velger alternativet Tilpasset og skriver inn en ny melding i boksen.
  7. Velg alternativer for de andre innstillingene.
  8. Klikk på Skriv ut-knappen.