• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP LaserJet Enterprise 700 color MFP M775 - Koble produktet til et nettverk ved hjelp av en nettverkskabel og installere programvaren (Mac OS X)

Konfigurere IP-adressen
  1. Kontroller at produktet er slått på, og at meldingen Klar vises på skjermen på produktets kontrollpanel.
  2. Koble nettverkskabelen til produktet og til nettverket.
    Figur : Koble til nettverkskabelen
  3. Vent i 60 sekunder før du fortsetter. I løpet av denne tiden registrerer nettverket produktet og tildeler en IP-adresse eller et vertsnavn for produktet.
  4. Trykk på knappen Nettverk i startskjermbildet på produktets kontrollpanel for å finne produktets IP-adresse eller vertsnavn.
    Hvis knappen Nettverk ikke er synlig, kan du finne IP-adressen eller vertsnavnet ved å skrive ut en konfigurasjonsside.
    1. Bla deg frem til og trykk på knappen Administrasjon fra startskjermbildet på produktets kontrollpanel.
    2. Åpne følgende menyer:
      • Rapporter
      • Konfigurasjons-/statussider
      • Konfigurasjonsside
    3. Velg knappen Vis for å vise informasjonen på kontrollpanelet, eller velg knappen Skriv ut for å skrive ut sidene.
    4. Finn IP-adressen på Jetdirect-siden.
      Figur : IP-adresseplassering
  5. IPv4: Hvis IP-adressen er 0.0.0.0, 192.0.0.192 eller 169.254.x.x, må du konfigurere IP-adressen manuelt. Hvis ikke var nettverkskonfigurasjonen vellykket.
    IPv6: Hvis IP-adressen begynner med fe80:, skal produktet kunne skrive ut. Hvis ikke må du konfigurere IP-adressen manuelt.
Installere programvaren
  1. Lukk alle programmer på datamaskinen.
  2. Installer programvaren fra CDen.
  3. Klikk på produktikonet, og følg instruksjonene på skjermen.
  4. Klikk på Lukk når installeringen er fullført.
      merknad:
    Fullfør følgende trinn etter at du har fullført installeringen av skriversystemprogramvaren og bare hvis du kjørte installeringen uten å legge til en skriver.
  5. På datamaskinen åpner du Apple -menyen, klikker på Systemvalg-menyen og klikker deretter på Utskrift og faks- eller Utskrift og skanning-ikonet.
  6. Klikk på plusstegnet (+).
  7. Bruk enten Bonjour (standard nettleser) eller IP-utskrift for nettverkstilkoblingen.
      merknad:
    Bonjour er den enkleste og beste metoden hvis produktet er installert på det lokale nettverket.
    IP-utskrift brukes hvis produktet ligger utenfor Bonjour-koblingen i et større nettverk.
    Hvis du bruker Bonjour, gjør du følgende:
    1. Klikk på kategorien Standardleser.
    2. Velg produktet fra listen. Programvaren kontrollerer at produktet er koblet til nettverket. Feltet Skriv ut med fylles automatisk inn med riktig PPD for produktet.
        merknad:
      Hvis du er på et nettverk som har mer enn ett produkt, skriver du ut en konfigurasjonsside og samkjører Bonjour-skrivernavnet med navnet på listen for å identifisere produktet du installerer.
        merknad:
      Hvis produktet ikke vises på listen, kontrollerer du at produktet er slått på og koblet til nettverket, og slår deretter produktet av og på igjen. Hvis produktets PPD ikke vises i nedtrekkslisten Skriv ut med, slår du av datamaskinen og deretter på igjen og starter oppsettet på nytt.
    3. Klikk på knappen Legg til for å fullføre oppsettet.
    Hvis du bruker metoden med IP-utskrift, gjør du følgende:
    1. Klikk på kategorien IP-skriver.
    2. Velg HP Jet Direct – Socket fra nedtrekkslisten Protokoll. Dette er anbefalt innstilling for HP-produkter.
    3. Angi IP-adressen i feltet Adresse i skjermbildet for å legge til skriver.
    4. Informasjonen Navn, Plassering og Skriv ut med fylles ut automatisk. Hvis produktets PPD ikke vises i feltet Skriv ut med, slår du av datamaskinen og deretter på igjen og starter oppsettet på nytt.