HP LaserJet Enterprise 700 color MFP M775 - Bruke USB-utskrift for enkel tilgang

Dette produktet har funksjonalitet for utskrift fra USB-enheter, slik at du raskt kan skrive ut filer uten å sende dem fra en datamaskin. Produktet støtter standard USB-lagringsenheter i USB-porten foran på produktet. Du kan skrive ut følgende filtyper:
  • PDF
  • PRN
  • PCL
  • PS
  • CHT
Før du kan bruke denne funksjonen, må du aktivere USB-porten. Bruk følgende fremgangsmåte for å aktivere porten fra produktets kontrollpanelmenyer:
  1. Bla deg frem til og velg knappen Administrasjon fra startskjermbildet på produktets kontrollpanel.
  2. Åpne følgende menyer:
    • Generelle innstillinger
    • Aktiver Hent fra USB
  3. Velg alternativet Aktiver, og velg deretter Lagre-knappen.

Skrive ut USB-dokumenter enkelt

1. Sett USB-stasjonen i USB-porten til venstre for produktets kontrollpanel.
    merknad:
    Det kan hende du må fjerne dekselet fra USB-porten. Trekk dekselet rett ut for å fjerne det.
    Figur : Fjern USB-dekselet
  2. Produktet påviser USB-flashstasjonen. Trykk på OK for å få tilgang til stasjonen, eller hvis du blir bedt om det, velg Hent fra USB-alternativet fra listen over tilgjengelige programmer. Skjermen Hent fra USB åpnes.
  3. Velg navnet på dokumentet du vil skrive ut.
    merknad:
    Dokumentet kan ligge i en mappe. Åpne mapper etter behov.
  4. Hvis du må justere antall kopier, velger du Kopier-feltet og bruker deretter tastaturet til å velge antall kopier.
  5. Velg Start -knappen for å skrive ut dokumentet.