HP LaserJet Enterprise 700 color MFP M775 - Toneroppsamlerenhet

Artikkel
Beskrivelse
Delenummer
Toneroppsamlerenhet
Beholder for ekstra toner
CE980A
Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Bytte toneroppsamlerenheten

Bytt toneroppsamlerenheten når du blir bedt om det på kontrollpanelet.
merknad:
Toneroppsamlerenheten er utviklet for å brukes én gang. Ikke forsøk å tømme toneroppsamlerenheten og bruke den på nytt. Hvis du gjør det, kan det føre til tonersøl inne i produktet, noe som kan gi redusert utskriftskvalitet. Etter bruk returnerer du toneroppsamlerenheten til HPs Planet Partners-program for resirkulering.
  1. Åpne bakdekselet. Kontroller at dekselet er helt åpent.
    Figur : Åpne bakdekselet
  2. Ta tak øverst på toneroppsamlerenheten, og fjern den fra produktet.
    Figur : Fjern toneroppsamlerenheten
  3. Plasser hetten over åpningen foran på enheten.
    Figur : Sett på den blå hetten
  4. Ta den nye toneroppsamlerenheten ut av emballasjen.
    Figur : Ny toneroppsamlerenhet
  5. Sett bunnen av den nye enheten inn i produktet først, og skyv deretter på toppen av enheten til den klikker på plass.
    Figur : Sett inn toneroppsamlerenheten
  6. Lukk bakdekselet.
    Figur : Lukk bakdekselet
    Følg instruksjonene som følger med den nye toneroppsamlerenheten, for å resirkulere den brukte toneroppsamlerenheten.