HP-skrivere - Finner ingen HP-enheter. HP Solution Center vil nå lukkes. Feilmedling vises

Dette dokumentet gjelder for alle HP-skrivere som er produsert før 2010.
Når du prøver å åpne HP Solution Center, vises følgende melding på datamaskinen: Fant ingen HP-enheter.HP Solution Center vil nå lukkes. Bruk løsningene som er basert på Windows-versjonen din.