HP Photosmart 5520 e-All-in-One series; HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-One series - Beskrivelse av produktets kontrollpanel

HP Photosmart 5520 e-All-in-One series; HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-One series - Beskrivelse av produktets kontrollpanel

• Berør retningsknappene for å navigere mellom to startskjermbilder.
      Figur : Kontrollpanelet på HP Photosmart 5520 e-All-in-One series; HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-One series
    1. 1 Hjem: Går tilbake til startskjermbildet, skjermbildet som vises når du slår på skriveren.
    2. 2 Hjelp: På startskjermbildet, viser alle Hjelp-emner. På andre skjermbilder, viser informasjon eller animasjon på skjermen for å hjelpe med gjeldende operasjon.
    3. 3 Retningsknapper: Gjør det mulig å navigere mellom to startskjermbilder, bilder, forhåndsvisninger, apper og horisontale menyvalg.
    4. 4 Tilbake: Går tilbake til forrige skjermbilde.
    5. 5 Avbryt: Stopper den aktuelle operasjonen.
    6. 6 ePrint-ikon: Åpner Sammendrag for webtjenester-menyen, der du kan sjekke detaljer om ePrint-status, endre ePrint-innstillinger og skrive ut en informasjonsside.
    7. 7 Trådløst-ikon: Åpner menyen Trådløst sammendrag der du kan sjekke trådløsstatus og endre trådløsinnstillinger. Du kan også skrive ut en testrapport for trådløst, som kan hjelpe deg med å diagnostisere problemer med nettverkstilkoblingen.
    8. 8 Blekk-ikon: Viser beregnede blekknivåer etter patron. Viser et advarselsymbol hvis blekknivået er lavere enn minste forventede nivå.
    9. 9 Innstillinger-ikon: Åpner Innstillinger-menyen, der du kan endre innstillinger og bruke verktøy for å utføre vedlikeholdsfunksjoner.
    10. 10 Bilde: Åpner Bilde-menyen der du kan vise, redigere og skrive ut bilder, eller lage opptrykk av et utskrevet bilde.
    11. 11 Apps: Sørger for en rask og enkel metode for å få tilgang til og skrive ut informasjon fra Internett, som kuponger, fargeleggingssider, puslespill og mer.
    12. 12 Kopier: Åpner Kopier-menyen, der du kan velge kopitype eller endre kopieringsinnstillingene.
    13. 13 Skann: Åpner Skann-menyen, der du kan velge et mål for skanningen.
    14. 14 Hurtigskjemaer: Med HP Hurtigskjemaer kan du skrive ut kalendere, sjekklister, spill, linjert papir, rutepapir og notepapir.
  • Trådløsstatuslampe og -knapp
    Figur : Trådløsstatuslampe og -knapp
    Trådløsstatuslampe og -knapp
    1
    Lampe for trådløs status
    • Fast blått lys angir at det er etablert en trådløs tilkobling slik at du kan skrive ut.
    • Langsomt blinkende lys angir at trådløst er på, men skriveren er ikke koblet til et nettverk. Kontroller at skriveren er innenfor dekningsområdet til trådløssignalet.
    • Raskt blinkende lampe angir en trådløsfeil. Se meldingen på skriverskjermen.
    2
    Trådløsknapp
    Trykk på knappen for å vise trådløsstatus, IP-adresse, nettverksnavn, maskinvareadresse (MAC) og Trådløst direkte-status.