HP Photosmart 5520 e-All-in-One series; HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-One series - Beskrivelse av ytre deler på produktet

HP Photosmart 5520 e-All-in-One series; HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-One series - Beskrivelse av ytre deler på produktet

• Sett forfra og ovenfra
      Figur : HP Photosmart 5520 e-All-in-One series; HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-One series sett forfra og ovenfra
    1. 1 Lokk
    2. 2 Dokumentstøtten på lokket
    3. 3 Kontrollpanel
    4. 4 Glassplate
    5. 5 Blekkpatrondeksel
    6. 6 Papirbanedeksel
    7. 7 Patrontilgangsområde
    8. 8 Skrivehodeenhet
    9. 9 Fotolampe
    10. 10 Minnekortspor
    11. 11 Minnekortdeksel
    12. 12 Papirbreddeskinne
    13. 13 Fargegrafikkskjerm (omtales også som skjermen)
    14. 14 Papirskuff
    15. 15 Papirskuffens forlenger (omtales også som forlengeren)
    16. 16 Trådløsstatuslampe og -knapp
    17. 17 ePrint-knapp
    18. 18 På-knapp
    19. 19 Plassering av modellnummer
  • Sett bakfra
      Figur : Sett bakfra
    1. 20 Bakre USB-port
    2. 21 Strømtilkobling. Bruk bare strømaledningen som leveres HP.
  • Minnekort og spor
    Produktet ditt har én eller flere av følgende konfigurasjoner, og støtter minnekorttypene som er oppført nedenfor.
      Figur : Minnekort og spor
    1. 1 MultiMediaCard (MMC), MMC Plus, MultimediaCard med to spenninger (DV-MMC), MultiMediaCard med redusert størrelse (RS-MMC), Secure Digital (SD), Secure Digital Mini (krever adapter), Secure Digital med høy kapasitet (SDHC) eller TransFlash MicroSD-kort (krever adapter)
    2. 2 Memory Stick Duo eller Pro Duo, Memory Stick Pro-HG Duo, Memory Stick PRO Duo Mark 2 eller Memory Stick Micro (krever adapter)
    - Eller -
      Figur : Minnekort og spor
    1. 1 Secure Digital (SD), Secure Digital Mini (krever adapter), Secure Digital med høy kapasitet (SDHC) eller TransFlash MicroSD-kort (krever adapter)
    2. 2 Memory Stick Duo eller Pro Duo, Memory Stick Pro-HG Duo, Memory Stick PRO Duo Mark 2 eller Memory Stick Micro (krever adapter)