HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Skrive ut en forside (Mac OS X)

Skrive ut en forside (Mac OS X)

1. Klikk på menyen Fil, og klikk deretter på alternativet Skriv ut.
  2. Skriver-menyen velger du produktet.
  3. Skriverdriveren viser menyen Eksemplarer og sider som standard. Åpne nedtrekkslisten med menyer, og klikk deretter på menyen Tittelside.
  4. Velg hvor forsiden skal skrives ut. Klikk enten på Før dokument eller Etter dokument.
  5. Tittelsidetype-menyen velger du meldingen du vil skrive ut på tittelsiden.
    merknad:
    Hvis du vil skrive ut en tom tittelside, velger du alternativet standardTittelsidetype-menyen.
  6. Klikk på Skriv ut-knappen.