• Opplysning

• Tilbakemelding

HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Skrive ut flere sider per ark (Mac OS X)

Skrive ut flere sider per ark (Mac OS X)

1. Klikk på menyen Fil, og klikk deretter på alternativet Skriv ut.
  2. Skriver-menyen velger du produktet.
  3. Skriverdriveren viser menyen Eksemplarer og sider som standard. Åpne nedtrekkslisten med menyer, og klikk deretter på menyen Layout.
  4. På nedtrekkslisten Sider per ark velger du antall sider som du ønsker å skrive ut på hvert ark.
  5. I området Layoutretning velger du rekkefølgen på og plasseringen av sidene på arket.
  6. Ramme-menyen velger du hvilken type ramme som skal skrives ut rundt hver side på arket.
  7. Klikk på Skriv ut-knappen.