• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Skrive ut på begge sider automatisk (Mac OS X)

Skrive ut på begge sider automatisk (Mac OS X)
  1. Klikk på menyen Fil, og klikk deretter på alternativet Skriv ut.
  2. Skriver-menyen velger du produktet.
  3. Skriverdriveren viser menyen Eksemplarer og sider som standard. Åpne nedtrekkslisten med menyer, og klikk deretter på menyen Layout.
  4. Velg et alternativ for innbinding fra nedtrekkslisten Tosidig.
  5. Klikk på Skriv ut-knappen.