HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Bruke adresseboken til å sende e-post

Du kan sende e-post til en liste med mottakere ved å bruke adresseboken. Avhengig av hvordan produktet er konfigurert, kan du ha ett eller flere av følgende alternativer for visning av adresseboken.
  • Alle kontakter: Viser alle kontaktene som er tilgjengelige for deg.
  • Personlige kontakter: Viser alle kontaktene som er tilknyttet ditt brukernavn. Disse kontaktene er ikke synlige for andre brukere av produktet.
    merknad:
    Du må være logget på produktet for å vise Personlige kontakter-listen.
  • Lokale kontakter: Viser alle kontaktene som er lagret i produktminnet. Disse kontaktene er synlige for alle brukere av produktet.

Legge til kontakter i adresseboken fra produktets kontrollpanel

Hvis du er pålogget produktet, vil ikke kontakter som du legger til i adresseboken være synlige for andre brukere av produktet.
Hvis du ikke er pålogget produktet, vil kontakter som du legger til i adresseboken være synlige for alle brukere av produktet.
merknad:
Du kan også bruke HPs innebygde webserver (EWS, Embedded Web Server) til å opprette og administrere adresseboken.
  1. Trykk på E⁠-⁠post-knappen fra startskjermbildet på produktets kontrollpanel.
    merknad:
    Angi brukernavn og passord hvis du blir bedt om det.
    Figur : E-post-knapp
  2. Trykk på knappen Adressebok ved siden av feltet Til: for å åpne skjermbildet Adressebok.
    Figur : Adressebok-knapp
  3. Trykk på Legg til nederst til venstre på skjermen.
    Figur : Legg til adresse-knapp
  4. Angi navnet på kontakten i feltet Navn.
    Figur : Adresseliste-skjermbilde
  5. Velg alternativet E-postadresse, fra menylisten, og skriv deretter inn kontaktens e-postadresse.
    Velg OK-knappen for å legge til kontakten i listen.
    Figur : Adresse-skjermbilde

Sende et dokument til e-post ved hjelp av adresseboken

1. Legg dokumentet med forsiden ned på skannerglasset, eller legg det med forsiden opp i dokumentmateren, og juster papirskinnene slik at de passer til størrelsen på dokumentet.
    Figur : Juster dokumentskinnene
  2. Trykk på E⁠-⁠post-knappen fra startskjermbildet på produktets kontrollpanel.
    merknad:
    Angi brukernavn og passord hvis du blir bedt om det.
    Figur : E-post-knapp
  3. Trykk på knappen Adressebok ved siden av feltet Til: for å åpne skjermbildet Adressebok.
    Figur : Adressebok-knapp
  4. Fra nedtrekkslisten velger du adressebokvisningen du vil bruke.
    Figur : Adresseliste-skjermbilde
  5. Velg et navn fra listen over kontakter, og trykk deretter på høyre pilknapp Adressebok for å legge til navnet i mottakerlisten.
    Gjenta dette trinnet for hver mottaker, og velg deretter OK-knappen.
    Figur : Adresseliste-skjermbilde
  6. Velg Start -knappen for å starte sendingen.
    merknad:
    Du kan når som helst forhåndsvise bildet ved å trykke på knappen Forhåndsvis øverst til høyre i skjermbildet. Hvis du vil ha mer informasjon om denne funksjonen, trykker du på knappen Hjelp i forhåndsvisningen.
    Figur : Start-knapp