HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Sende et skannet dokument til én eller flere e-postadresser

Sende et skannet dokument til én eller flere e-postadresser

1. Legg dokumentet med forsiden ned på skannerglasset, eller legg det med forsiden opp i dokumentmateren, og juster papirskinnene slik at de passer til størrelsen på dokumentet.
    Figur : Juster dokumentskinnene
  2. Trykk på E⁠-⁠post-knappen fra startskjermbildet på produktets kontrollpanel.
    Figur : E-post-knapp
    merknad:
    Hvis du blir bedt om det, skriver du inn brukernavn og passord.
  3. Trykk på Til-feltet for å åpne et tastatur.
    merknad:
    Hvis du er logget på produktet kan brukernavnet ditt og annen standard informasjon komme frem i Fra:-feltet. I så fall er det ikke sikkert du kan endre det.
    Figur : E-postskjermbilde
  4. Hvis du vil sende til flere adresser, skiller du adressene med et semikolon, eller du kan trykke på Enter på tastaturet på berøringsskjermen etter at du har skrevet inn hver adresse.
    Figur : E-postskjermbilde
  5. Bruk tastaturet på berøringsskjermen til å fylle ut feltene Kopi:, Emne: og Filnavn:.
  6. For å endre innstillingene i dokumentet velger du Flere alternativer-knappen.
    Figur : Flere alternativer-knapp
  7. Hvis du skal sende et tosidig dokument, velger du menyen Originalsider og alternativet Tosidig. Velg OK-knappen.
    Figur : Alternativer for sider
  8. Velg Start -knappen for å begynne sendingen.
    merknad:
    Du kan når som helst forhåndsvise bildet ved å trykke på knappen Forhåndsvis øverst til høyre i skjermbildet. Hvis du vil ha mer informasjon om denne funksjonen, trykker du på knappen Hjelp i forhåndsvisningen.
    Figur : Start-knapp
  9. Hvis du vil konfigurere enda en e-post-jobb, trykker du på OK-knappen på statusskjermen.
    Figur : E-postskjermbilde