HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Optimalisere kopikvaliteten for tekst eller bilder

Optimalisere kopikvaliteten for tekst eller bilder

Optimaliser kopijobben etter typen bilde som kopieres: tekst, grafikk eller bilder.
  1. Trykk på Kopi-knappen fra startskjermbildet på produktets kontrollpanel.
  2. Velg Flere alternativer-knappen, og velg deretter Optimaliser tekst/bilde-knappen.
  3. Velg ett av de forhåndsdefinerte alternativene, eller trykk på Juster manuelt-knappen og juster deretter glidebryteren i Optimaliser for-området. Velg OK-knappen.
  4. Velg Start -knappen.
merknad:
Disse innstillingene er midlertidige. Når du er ferdig med en jobb, går produktet tilbake til standardinnstillingene.