HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Forminske eller forstørre en kopi

Forminske eller forstørre en kopi

1. Trykk på knappen Kopi fra startskjermbildet på produktets kontrollpanel.
    Figur : Kopier-knapp
  2. Velg Forminsk/forstørr-knappen.
    Figur : Skjermbildet Forminsk/forstørr.
  3. Velg en av de forhåndsdefinerte prosentandelene, eller trykk på feltet Skalering og angi en prosentandel mellom 25 og 200 når du bruker dokumentmateren, eller mellom 25 og 400 når du kopierer fra skannerglasset. Velg knappen OK. Du kan også velge disse alternativene:
    • Auto: Produktet skalerer automatisk bildet slik at det tilpasses papirstørrelsen i skuffen.
    • Inkluder marger automatisk: Produktet forminsker bildet litt slik at hele det skannede bildet passer i utskriftsområdet på siden.
    merknad:
    Hvis du vil forminske bildet, velger du en skaleringsprosent som er mindre enn 100. Hvis du vil forstørre bildet, velger du en skaleringsprosent som er større enn 100.
    Figur : Skjermbildet Forminsk/forstørr.
  4. Velg Start -knappen.
    Figur : Start-knapp