HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Produktet sett forfra og bakfra

Produktet sett forfra

Figur : Sett forfra
  1. Lås for å løse ut dokumentmaterdekselet (gir tilgang til fastkjørt papir)
  2. Dokumentmaterens innskuff
  3. Utskuff for dokumentmater
  4. Kontrollpanel med berøringsskjerm i farger
  5. Hjem-knapp (går tilbake til produktets startskjermbilde)
    MERK: Knappen er på siden av kontrollpanelet.
  6. Hurtigstifter (bare M525f-modellen)
  7. Av/på-knapp
  8. Skuff 3 (ekstrautstyr)
  9. Skuff 4 (ekstrautstyr)
  10. Skuff 2
  11. Skuff 1
  12. Utløserknapp for frontdeksel (gir tilgang til tonerkassett)
  13. Standard utskuff
  14. Lomme for integrering av maskinvare (for tilkobling av tredjepartsenheter)
  15. USB-port med enkel tilgang (for utskrift og skanning uten datamaskin)
  16. Håndtak for løfting av skannerdekselet

Produktet sett bakfra

Figur : Baksiden av produktet
  1. Bakdeksel og utskuff med forsiden opp (gir tilgang til fastkjørt papir)
  2. Støvdeksel for skuff 2 (for utskrift på papir i Legal-format)
  3. Strømtilkobling
  4. Formaterer (med grensesnittporter)
  5. Spor for sikkerhetslås av kabeltype
  6. Høyre deksel (skyv bakover for å få tilgang til formatereren)

Grensesnittporter

Figur : Plassering av grensesnittporter
  1. Ethernet-nettverksport for LAN (Local Area Network) (RJ-45)
  2. USB-port for tilkobling av eksterne USB-enheter
  3. Høyhastighets-USB 2.0-utskriftsport
  4. Utrustning for eksternt grensesnitt (for tilkobling av eksterne enheter)
  5. Faksport (bare M525f-modellen)

Plassering av serienummer og modellnummer

Serie- og modellnummer finner du på en identifikasjonsetikett bak på produktet. Serienummeret inneholder informasjon om opprinnelsesland/-region, produktversjonen, produksjonskode og produksjonsnummeret på produktet.
Figur : Plassering av etikett
Modellnavn
Modellnummer
M525dn
CF116A
M525f
CF117A