HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Skalere et dokument til sidestørrelsen (Mac OS X)

Skalere et dokument til sidestørrelsen (Mac OS X)

1. Klikk på menyen Fil, og klikk deretter på alternativet Skriv ut.
  2. Skriver-menyen velger du produktet.
  3. Skriverdriveren viser menyen Eksemplarer og sider som standard. Åpne nedtrekkslisten med menyer, og klikk deretter på menyen Papirhåndtering.
  4. I området Målpapirstørrelse merker du av for Skaler til papirstørrelse, og deretter velger du størrelse fra nedtrekkslisten.
  5. Klikk på Skriv ut-knappen.