HP LaserJet Enterprise, HP LaserJet Enterprise MFP, HP LaserJet Pro MFP, HP PageWide Enterprise - Skrive ut den første eller den siste siden på annet papir (Windows)

Skrive ut den første eller den siste siden på annet papir (Windows)
  1. Velg alternativet Skriv ut ved hjelp av programmet.
  2. Velg produktet, og klikk deretter på Egenskaper eller Innstillinger.
    Figur : Dialogboksen Skriv ut
  3. Klikk på kategorien Papir/kvalitet.
    Figur : Kategorien Papir/kvalitet
  4. I området Spesialsider klikker du på alternativet Skriv ut sidene på annet papir, og deretter klikker du på Innst..
    Figur : Kategorien Papir/kvalitet
  5. I området Sider i dokumentet velger du enten alternativet Første eller Siste.
    Figur : Papirinnstillinger
  6. Velg riktige alternativer fra nedtrekkslistene Papirkilde og Papirtype. Klikk på Legg til-knappen.
    Figur : Papirinnstillinger
  7. Hvis du skriver ut både første og siste side på annet papir, gjentar du trinn 5 og 6 og velger alternativene for den andre siden.
    Figur : Papirinnstillinger
  8. Klikk på OK-knappen.
    Figur : Kategorien Papir/kvalitet
  9. Klikk på knappen OK for å lukke dialogboksen Dokumentegenskaper. I dialogboksen Skriv ut klikker du på knappen OK for å skrive ut jobben.
    Figur : Dialogboksen Skriv ut