• Opplysning
    Velkommen Samsung Skriver kunder

Trenger du støtte til Samsung-skriveren? HP er her for å hjelpe! Lær mer

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP LaserJet Pro 400 M401 - Endre innstillingene for utskriftsjobber (Mac OS X)

Prioritet for endring av innstillinger for utskriftsjobber
Endringer av utskriftsinnstillinger prioriteres avhengig av når endringene ble gjort:
  merknad:
Navn på kommandoer og dialogbokser kan variere fra program til program.
  • Dialogboksen Utskriftsformat: Klikk på Utskriftsformat eller en lignende kommando på Arkiv-menyen i programmet du arbeider i, for å åpne denne dialogboksen. Innstillinger som er endret her, kan komme til å overstyre innstillinger endret andre steder.
  • Dialogboksen Skriv ut: Dialogboksen åpnes når du klikker på Skriv ut, Skriveroppsett eller en lignende kommando på Fil-menyen til programmet du jobber i. Innstillinger som endres i dialogboksen Skriv ut, er lavere prioritert og overstyrer ikke endringer som gjøres i dialogboksen Utskriftsformat.
  • Standard skriverdriverinnstillinger: Standard skriverdriverinnstillinger brukes i alle utskriftsjobber med mindre innstillingene endres i dialogboksene Utskriftsformat eller Skriv ut.
  • Innstillinger på skriverens kontrollpanel: Innstillinger som gjøres på kontrollpanelet, er lavere prioritert enn endringer som gjøres andre steder.
Endre innstillingene for alle utskriftsjobber til programvaren lukkes
  1. Fil-menyen klikker du på alternativet Skriv ut.
  2. Skriver-menyen velger du dette produktet.
  3. I nedtrekkslisten endrer du innstillingene du vil endre.
Endre standardinnstillingene for alle utskriftsjobber
  1. Fil-menyen klikker du på alternativet Skriv ut.
  2. Skriver-menyen velger du dette produktet.
  3. I nedtrekkslisten endrer du innstillingene du vil endre.
  4. Forhåndsinnstillinger-menyen klikker du på alternativet Lagre som... og skriver inn navnet på forhåndsinnstillingen.
Disse innstillingene lagres på Forhåndsinnstillinger-menyen. Når du skal bruke de nye innstillingene, må du velge alternativet for lagret forhåndsinnstilling hver gang du åpner et program og skriver ut.
Endre konfigurasjonsinnstillingene for produktet
  1. Fra Apple-menyen klikker du på menyen Systemvalg og deretter på ikonet Utskrift og faks.
  2. Velg produktet til venstre i vinduet.
  3. Klikk på Valg og rekvisita-knappen.
  4. Klikk på kategorien Driver.
  5. Konfigurer det installerte ekstrautstyret.