• Opplysning

• Tilbakemelding

HP LaserJet Pro 400 M425 - Flere utskriftsoppgaver (Mac OS X)

Avbryte en utskriftsjobb (Mac OS X)

1. Hvis utskriftsjobben er i ferd med å bli skrevet ut, avbryter du den ved å trykke på Avbryt på produktets kontrollpanel.
    merknad:
    Når du trykker på Avbryt , sletter du jobben som produktet er i ferd med å skrive ut. Hvis du trykker på Avbryt når flere utskriftsjobber venter, fjernes utskriftsjobben som for øyeblikket vises på produktets kontrollpanel.
  2. Du kan også avbryte en utskriftsjobb fra et program eller en utskriftskø.
    • Programvare: Vanligvis vises en dialogboks i en kort stund på skjermen, der du kan avbryte utskriftsjobben.
    • Utskriftskø i Mac: Åpne utskriftskøen ved å dobbeltklikke på produktikonet i dokken. Marker utskriftsjobben, og klikk deretter på Slett.

Velge papirstørrelse (Mac OS X)

1. Fil-menyen klikker du på alternativet Skriv ut.
  2. Skriver-menyen velger du dette produktet.
  3. Klikk på UtskriftsformatKopier og sider-menyen.
  4. Velg en størrelse fra rullegardinlisten Papirstørrelse, og klikk deretter på OK-knappen.
  5. Klikk på Skriv ut-knappen.

Velge en egendefinert papirstørrelse (Mac OS X)

1. Fil-menyen klikker du på alternativet Skriv ut.
  2. Skriver-menyen velger du dette produktet.
  3. Klikk på UtskriftsformatKopier og sider-menyen.
  4. På rullegardinlisten Papirstørrelse velger du alternativet Administrer egendefinerte størrelser.
  5. Angi målene for sidestørrelsen, og klikk deretter på OK-knappen.
  6. Klikk på Skriv ut-knappen.

Skrive ut vannmerker (Mac)

1. Fil-menyen klikker du på alternativet Skriv ut.
  2. Skriver-menyen velger du dette produktet.
  3. Åpne Vannmerker-menyen.
  4. Merk av for Vannmerke.
  5. Under avmerkingsboksen bruker du nedtrekkslistene til å angi de forskjellige vannmerkeelementene.
  6. Klikk på Skriv ut-knappen.