• Opplysning

• Tilbakemelding

HP LaserJet Pro 400 M425 - Bruke HP Reconfiguration Utility for å endre produkttilkoblingen

Bruke HP Reconfiguration Utility for å endre produkttilkoblingen

Hvis du allerede bruker produktet og vil endre måten det er koblet til på, kan du bruke HP Reconfiguration Utility til å konfigurere tilkoblingen. Du kan for eksempel konfigurere produktet på nytt til å bruke en annen trådløs adresse, til å koble til et kablet eller trådløst nettverk eller til å endre tilkoblingen fra nettverks- til USB-tilkobling. Du kan endre konfigureringen uten å sette inn produkt-CDen. Når du har valgt tilkoblingstypen du vil bruke, går programmet direkte til den delen av produktoppsettet som må endres.
HP Reconfiguration Utility finnes i HP-programmappen på datamaskinen.