• Opplysning
    Vi oppdaterer vår nettside.

Hvis du opplever feil i løpet av denne perioden, ber vi deg prøve igjen senere.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP LaserJet Pro MFP - Kopiere i kladdmodus

Kopiere i kladdmodus

Når du bruker kladdmodus, brukes det mindre toner, noe som kan redusere kostnaden per side. Bruk av kladdmodus kan imidlertid også redusere utskriftskvaliteten.
HP anbefaler ikke konstant bruk av kladdmodus. Hvis kladdmodus brukes hele tiden, kan det hende at tonerinnholdet varer lenger enn de mekaniske delene i tonerkassetten. Hvis utskriftskvaliteten svekkes og ikke lenger er tilfredsstillende, bør du vurdere å bytte ut tonerkassetten.
  1. Legg dokumentet på skannerglasset eller i dokumentmateren.
    Figur : Dokumentmater
  2. Trykk på Kopi-knappen fra startskjermbildet på produktets kontrollpanel.
  3. Velg Innst.-knappen.
  4. Bla til og trykk på Utkastmodus-knappen.
  5. Velg -knappen.
  6. Velg Start kopi-knappen for å starte kopieringen.