• Opplysning

• Tilbakemelding

HP LaserJet Pro 400 M425 - Utskrift fra USB-enhet

Utskrift fra USB-enhet

1. Sett USB-stasjonen i USB-porten foran på produktet.
    Figur : Port for utskrift fra USB-enhet
  2. Minnepinne-menyen åpnes. Bruk piltastene til å bla gjennom alternativene.
    • Skriv ut dok.
    • Vis og skriv ut bilder
    • Skanne til USB-stasjon
  3. Du skriver ut et dokument ved å berøre Skriv ut dok.-skjermen og deretter velge navnet på mappen på USB-stasjonen der dokumentet er lagret. Når oversikten åpnes, kan du berøre den for å justere innstillingene. Velg Utskrift-knappen for å skrive ut dokumentet.
  4. Du skriver ut bilder ved å berøre Vis og skriv ut bilder-skjermen og deretter velge forhåndsvisningsbildet for hvert bilde du vil skrive ut. Velg Ferdig-knappen. Når oversikten åpnes, kan du berøre den for å justere innstillingene. Velg Utskrift-knappen for å skrive ut bildene.
  5. Ta utskriften opp av utskuffen, og fjern USB-stasjonen.