• Opplysning

• Tilbakemelding

HP LaserJet Pro 400 M425 - Bruke AirPrint

Bruke AirPrint

Direkte utskrift ved hjelp av Apples AirPrint støttes i OS 4.2 eller nyere. Bruk AirPrint for å skrive ut direkte til produktet fra en iPad (iOS 4.2), iPhone (3GS eller nyere) eller iPod touch (tredje generasjon eller nyere) i følgende programmer:
  • E-post
  • Fotografier
  • Safari
  • Velg programmer fra tredjepart
Hvis du vil bruke AirPrint, må produktet være koblet til et nettverk eller være tilkoblet via en direkte, trådløs tilkobling. Hvis du vil ha mer informasjon om bruk av AirPrint og om hvilke HP-produkter som er kompatible med AirPrint, kan du gå til www.hp.com/go/airprint.
merknad:
Du må kanskje oppgradere produktfastvaren for å kunne bruke AirPrint. Gå til www.hp.com/support/ljm425series.